<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">dedis - бих приел отговора ти за верен, защото това което си изписал в първия пост е вярно. Но ще те помоля, да напишеш, как си стигнал до всички символи и когато напишеш и текста, който всъщност трябва да се прочете. Защото там напрактика е разликата между това дали си налучквал или наистина четеш това което пише След като напишеш това, ще дам и цялостното решение и как се стига до него. За всички умници, които поради невъзможността си да стигнат до някакъв резултат изписаха 100 критика, ще обясня точно алгоритъма на решаване, за да видите колко просто и ясно е всичко.
Обаче наистина никъде не виждам, да си дал конкретна обосновка, освен за "t, h, e, r, o, u, g" буквичките.
Символите използвани в зашифрования текст са 19!
Така, след всичко изписано искам да добавя, за критиците и тези, които явно ги мързи да решават. За познанията по английски няма да коментирам, защото не мисля, че са оправдание - дерзайте, както Лупус казва - Кисело е гроздето ....
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*02/10/2004*:* 12:31:15</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Разбира се, че не бих си губил времето, да направя това, което искаш от мен, Кайсо.
Достатъчно време загубих за решението.
Считай, че не съм решил задачата.
Не се чувствам засегнат. Просто съм прагматик. Задачата беше интересна и затова с удоволствие ще чета задачи от теб.