Вчера, прибирайки се от работа, проверих пощенската си кутия и там между купищата сметки намерих и една рекламна листовка на най-новата авиокомпания – Turtle Airlines. За моя най-голяма радост се оказа, че те обслужват линията между Upper Raspberry и New Village (district of Montana) - световноизвестните културни центрове, които трябва да посетя по работа. За съжаление половината листовка беше скъсана (някое любопитно хлапе се беше опитало да я измъкне от кутията). Разбрах само, че има два полета дневно – с нормален и свръхзвуков самолет. Ето и запазената част от разписанието:
Upper Raspberry
......................Нормален....Свръхзвуков
Пристигане:....17:10 URT....5:40 URT
Заминаване:...20:50 URТ....22:50 URT
New Village
......................Нормален.....Свръхзв
Пристигане:....23:40 NVT...
Замин
Разписанието е дадено в местно време (UPR - Upper Raspberry’s Time, NVT - New Village’s Time). Единственото, което успях да разбера още е, че престоят на летищата и времетраенето на полета и в двете посоки за всеки вид самолет се спазват до секунда (нали е рекламна листовка, все пак .
Проблемът е, че мен живо ме интересува кога пристига свръхзвуковия самолет в New Village. Имам неотложна среща с една много темпераментна и нетърпелива партньорка. Естествено става дума за бизнес-партньорка, де... []
Може ли някой да ми помогне?