За тебе една, за мене една, за prt една, а за Лупус и Един Луд по две [8D]
За тебе една, за мене една, за prt една, а за Лупус и Един Луд по две [8D]
@Yasen6275,
Ти да мълчиш, че да не дойда да те захапя. Нали току-що избяга от правото да даваш задачи (и от мен [V]). А как хубаво ги решаваш наистина!
Иначе, разбира се, че си прав! Но изпусна да споменеш важни хора:
@pimpirlit, който зададе първия добър въпрос и който още вчера след обяд ми изпрати PM с почти пълен отговор. []
@Dokera, чиято намеса никога не е случайна и с репликите си днес заслужава голяма бира. [Yes!]
@FearMe, който има перманентна покана да дава задачи, дори само заради това колко сладко дразни Wise с тях [:P]
@Cvetanov, когото няма да четкам само за да не ме обвините в пристрастие [:I]
@DeathKnight, с показното задаване на въпроси [:X]
и разбира се prt, когото и ти спомена и за когото се чудя вече каква палячовщина да приложа, че да се върне при нас. [)]
Но правилата все пак изискват да изберем и посочим един, нали?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За тебе една, за мене една, за prt една, а за Лупус и Един Луд по две [8D]
<div align="right">Originally posted by Yasen6275 - 10/02/2005 : 15:37:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
По две какво??? не разбрах...
@Bibi
Твойто състояние ми напомня една весела случка... Бахме на изпращане на едно приятелче в казармата преди години. По едно време влиза в стаята единият му дядо (порядъчно наизпращал), гледа задимено и вика "Момчета, лошо е така...пийте, но не пушете". Точно след 5 мин влиза другия дядо на новобранеца (и той се изпратил) и разправя "Момчета, лошо е така...пушете но недейте да пиете..." [:D]
Малей..... какво ли значи за @Dokera голяма бира[^]
А за мене - на сухо пак[!]
Съдба............[V]
Въобще, днес целия отбор беше на ниво!
Аз обаче едва ли ще мога до довечера да измисля нещо сериозно...
Но ако искате мога да ви задам един въпрос:
<font size="3">"Защо трака влака?"</font id="size3">
Разбира се търси се най-остроумния (а не най-правилния) отговор.[8D]
А иначе нека някой ме смени в задаването на сериозна задачка.
След задълбочена научна експертиза се стигна до зледното заключение:
Влакът има вагони.
Те се движат върху колела.
Всяко от колелата има площ Пи по R на квадрат.
- Пи е константа, не се изменя, следователно не може да трака.
- R е радиусът им и можем да приемем, че и той е постоянен (също не трака)
- обаче квадратът! Като се върти, много трака! [:P]
-------
За любознателните искам да кажа нещо, относно константата Пи.
Ако сте запознати с Теорията на относителността на Айнщайн, вероятно знаете, че отношението на дължината на окръжност към диаметъра й, в инерционна сиситема не е константа
(тук се моля Кръстева да не ме обвини в светотатство).
Така че, ако влакът се движи по-бързичко, и Пи може да затрака...
Влакът все ще си трака,
докато не си намери кака,
да я опне във върбалака,
че и повторение да сака......[]
Пуснах на Google да търси "влака трака".
2 страници резултати.
Най-интересното:
1. Из текст на Обратен ефект:
"... в мрака мойта кака, кака - мамата си трака. Вчера срещнах аз във влака хубава, висока ..."
2. Вапцаров, "Влак":
А машината се хвали:
- Трака-трак, трака-трак,
не ме плаши дъжд и мрак,
имам аз отпред прожектор,
той ми свети надалеко.
Трака-трак, трака-трак,
не ме плаши дъжд и мрак.
3. Вестик "Сега":
"Пуф-паф, трака-трак, тръгва пътнишкият влак. Машинист е Симеон, а кондуктор - Соломон."
4. хм... това ще го задраска цензурата. Цъкни тук:
http://www.studentskigrad.com/showth...p?t=650&page=5
За Снежанка абзаца...
EDIT/ Добавено
<u>За тези, които случайно не знаят:</u>
Едно време каруците са били с квадратни колела. Понеже много тракало и друсало, напънали се мозъците и решили проблема – направили каруците с триъгълни колела – едно тракване по-малко...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">За тебе една, за мене една, за prt една, а за Лупус и Един Луд по две [8D]<div align="right">Originally posted by Yasen6275 - 10/02/2005 : 15:37:47</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">По две какво??? не разбрах...
@Bibi
Твойто състояние ми напомня една весела случка... Бахме на изпращане на едно приятелче в казармата преди години. По едно време влиза в стаята единият му дядо (порядъчно наизпращал), гледа задимено и вика "Момчета, лошо е така...пийте, но не пушете". Точно след 5 мин влиза другия дядо на новобранеца (и той се изпратил) и разправя "Момчета, лошо е така...пушете но недейте да пиете..." [:D]<div align="right">Originally posted by Edin_Lud*-*10/02/2005*:* 15:06:55</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Една кола със цвят червен, авътре кадже с бронзов тен [:P][:P][:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Yasen6275,
Ти да мълчиш, че да не дойда да те захапя. Нали току-що избяга от правото да даваш задачи (и от мен [V]). А как хубаво ги решаваш наистина!<div align="right">Originally posted by Bibi*-*10/02/2005*:* 15:00:42</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Помооооооощ. Заплашват ме със саморазправа
[B)][B)][B)]
[:D][:D][:D]