Плах опит от моя страна да разведря малко обстановката в раздела
Кое е последното нещо, което минава през главата на муха, когато се блъсне в предното стъкло на бързодвижеща се кола??
Плах опит от моя страна да разведря малко обстановката в раздела
Кое е последното нещо, което минава през главата на муха, когато се блъсне в предното стъкло на бързодвижеща се кола??
Че тя обстановката си е ведра [:D]
Кое е последното нещо - това, което е на човека под гърба...
Edin_Lud, много си метафоричен, срам те е да кажеш "з-а-д-н-и-к" ли?
EDIT: Ох, цензура... []
Ivo_tm
нищо не разбрах от ******** думички, ***КАМУ (това бе от задача).
Иначе сме добре , имаме си филтърче - много ми харесва[:P]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Edin_Lud, много си метафоричен, срам те е да кажеш "з-а-д-н-и-к" ли?
<div align="right">Originally posted by IvO™ - 25/04/2005 : 17:36:51</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ОХ ЛИ ????????????[^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Edin_Lud, много си метафоричен, срам те е да кажеш "з-а-д-н-и-к" ли?
<div align="right">Originally posted by IvO™ - 25/04/2005 : 17:36:51</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Изобщо не ме е срам...маскира ми го. А ми е писнало от маскирани 3адници
През главата на мухата минава (преминава) кола.