<font size="3">HNCKNWOVNBDNWUNLWENKOWNHBPLVEH</font id="size3">
Трите двойки намерете
и ми ги кажете...
<font size="3">HNCKNWOVNBDNWUNLWENKOWNHBPLVEH</font id="size3">
Трите двойки намерете
и ми ги кажете...
Аз видях един въглен и един комин като двойка.
А по единично ми се мяркат едни ниски и меки пигмеи.
Но меже и да съм прекалил с гъбите [:D]
// Грешка не са меки но пигмеите са ники по принцип такаче остана трета двойка. Май.
Що ми трябваше да закусвам гъби днеска[}][}][}]
// Макар че като се замисли човек те пигмеите са африканско племе такаче за трета двойка обявявам бъглен и пигмеи []
А да. грешно съм преписвал а има и дим
Като за последно
Ниски- пигмеи
Дим-Комин
Въглен-молив
// Като химик съм длъжен лекинко да възразя срещу последната двойка. макар и сходни като структура това което оставя при непълно горе на дърва не е точно графит. Съдържа и графит но и един куп други буломачи.
Принципно може, но някакси връзката между комин и дим ми се вижда по близка от тази м/у комин и молив или м/у дим и въглен.
@Yasen6275 - браво!!! [] И двойките са ти правилни. Давай следващата! (малеееее, само дано не е пак двуседмична [:P])
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">// Като химик съм длъжен лекинко да възразя срещу последната двойка. макар и сходни като структура това което оставя при непълно горе на дърва не е точно графит. Съдържа и графит но и един куп други буломачи.
<div align="right">Originally posted by Yasen6275 - 01/07/2005 : 16:08:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако питаш обаче някой художник, като чуе въглен първата му асоциация ще е креда, после молив и т.н. [:D]
На който не му е станало ясно - да гледа в огледало! [:P][:D][:D]
След 5 минути излитам такаче няма да стане. Да не говорим че ме няма събота и неделя. Митко му е ред и му се пада [:D]. Той ако не иска .... ааа онче, бонче Лудия че лентяйства от две три седмици. []
Въобръжението ми е много ръждясало и все още не искам.
Да заповяда лентяя.