Току що прочетох, че Гугъл ще продаде 14 159 265 броя акции за над 4млрд долара.
Какво особено виждате в числото?
Току що прочетох, че Гугъл ще продаде 14 159 265 броя акции за над 4млрд долара.
Какво особено виждате в числото?
Пи виждам аз...
3.1415926535897932384626433832795...
Първоначално публикувано от Bibi
В такъв случай, очаквайте и следващата партида акции на Гугъл, която ще бъде в размер на 35897932384626433832795 акции!
(3.1415926535897932384626433832795)
За бога, братя - КУПУВАЙТЕ!!!
А тези тричките преди десетичната точка не се ли предлагат???
А бре Биби, а бре душо, ти търсиш по-бързо от Гугъл. Какъв ти е алгоритъма?!?
А знаеш ли колко акции от Майкрософт има Бил Гейтс приблизително?
Мнооого си далеч от истината.Първоначално публикувано от Edin_Lud
@dedis Щом казваш...не съм му брокер. До това се докопах - това пускам
Не бе, това число ми седеше в личния кеш, дето е под скалпа, та затуй.Първоначално публикувано от dedis
Иначе, както казва един мой познат, Бил не е гениален програмист, но пък е гениален търговец.
Та отговорът ми е: продал е ДОСТАТЪЧНО
Въпросът не беше такъв, а колко има.Първоначално публикувано от Bibi
Крейзи, по-нормален от много "нормални", не те обвинявам в нищо, за да се оправдаваш
Аз също не знам, но мисля, на базата на богатството му и цената на акциите, че има около...
хайде някой да каже, де...
Не знам колко има, но си ги има заслужено. Защото съм го виждал - на живо -не по TV. Просто бях в залата, когато
правеше презентация. Добре се справи - е не знам как е с каките, но и там ще е добре с тия парици.
Преди 10 години приличаше повече на артист - издържа около 2 часа на сцената. И се получи.
За Бил Гейтс говоря - не за @Ivo_tm :coolsmiley:
@Wise: Да не би ти да го мацна с тортата на края? :Super:
За справка: [size=14px]Бил Гейтс и тортата[/size]
Бил Гейтс и тортата
Ivo също се хвали, че издържал 2часа /не на сцена, де/. Значи заслужава поне един милиардец джобниПървоначално публикувано от Wise
[quote ]
Ivo също се хвали, че издържал 2часа /не на сцена, де/. Значи заслужава поне един милиардец джобни
[/quote]
Ами да стане джамджия като чичко Порталов , а не да се задява с каките - за там си има други хора , които може и по-малко да издържат, но имат и по-малко задръжки