с техния браузър, на техния сайт!
От оня ден имам необясним проблем с FireFox, който не мога да реша. Та се прехвърлих временно на друг браузър.
с техния браузър, на техния сайт!
От оня ден имам необясним проблем с FireFox, който не мога да реша. Та се прехвърлих временно на друг браузър.
Проблема е при теб. Току що пробвах това същото и при мен (също с хром - Версия 24.0.1312.56 m) се вижда съвсем нормално на full screen.
Виж дали флаш плеъра ти е актуален.
Същата работа при мен от известно време с Firefox и Chrome. Интересното е, че не го прави на всички клипове. Ама така или иначе единствено малката гледа детски в youtube, не ми се играе да гледам от какво е.
А някой "некомпетентен" и "недееспособен" да е имал достъп до машината? Мойто малкото на 3 години, нямате се на идея какви настройки променя, и какви ли не трикове съм научил в последствие Това с шамарите - кърти
не. Не са сядали такива, да я ползват. То не беше повик, за помощ. Просто ми стана смешно, защото при опера и сафари всичко е наред.
Всички знаем, че в случая заплаха не е имало По темата - и на мен някои работи на лисицата почват да ме дразнят /въпреки че ползвам Портабъл версия от 3,10 насам, което ми е страшно удобно/. Обаче впечатление прави примерно на Хром колко по-бързо например зарежда и тръгва TANKIONLINE например, а и не само. За съжаления с ХРОМ не мога да си ползвам електронния подпис.
@V_Simeonov
много версии, много чудо. Ама то с всичко си е така. Едни се мъчат и правят, други додат да ги заместят, некадърни и развалят това, дето онея са го правили с години...