А тия с белите костюми, дето пресичат кръстовището откъм лявата пряка, не са ли The Beatles?
П.П. prt, вече забравих даже URL-то на решението, тъй че решавам с пълна сила...
А тия с белите костюми, дето пресичат кръстовището откъм лявата пряка, не са ли The Beatles?
П.П. prt, вече забравих даже URL-то на решението, тъй че решавам с пълна сила...
Аз, като почетен член на клуба на буквалните копелета, открих, че има групи Yellowman и Black Flag - вместо 5те Шопчета и Death. Може и да не съм прав...
ТАТУ трябва да са! Освен целувката, няма никаква друга аналогия с KISS - поне да не бяха мацки, а някви голи до кръста хипита.Първоначално публикувано от IvO™
Още повече, че двете руски тийнейджърки са показвали неведнъж взаимопривързаността си чрез мляскане и прочее...
Промяна:
А пък двете мацки, в червено и жълто, много ми мязат на Twisted Sisters! Не че са много twisted де, ама...
Промяна:
Twisted Sisters да са двата червея/риби/змиорки - долу, между Queen & Prince?!
За Т.А.Т.U. vs. KISS:
Най-добре да ги пиша и двете, а?
Добавено:
Twisted sisters съм го писал вече.
Има ли група RAT (плъх)?
Тия двете зелени лиги, които се точат по земята м/у Царицата и Принца, май са Eels...ако не са някакви листа
Има. Май се пишеха обаче R.A.T.T. (спомена ми е някъде откъм 1987 г.)Първоначално публикувано от prt
Ами чукът сам по себе си (или заедно със замахващата ръка) - HammerFall?!
П.П. С тоя ентусиазъм като нищо ще стигнем до заключението, че групите/изпълнителите не са 75, а минимум 175!
Още идеи:
Трите момичета пред единия rolling stone случайно да са "Las Ketchup"? Или "Spice Girls"?
Виждам някакъв пощаджия, който събира писмата от кутията (вляво). Не е ли нещо?
Зад него някакъв човек, претърпял злополука. В бяло е. Може да е бил нападнат от домашните си любимци Или да е "The Beat"?
А "малките ангелчета" са по-скоро феи или орисници - имат вълшебни пръчици ("Pixies").
При смазаната тиква и пироните има торбичка с разсипани шерени мъниста или скъпоценни камъни.
При U2 има още три букви. И витрина с телевизори.
На сергията вдясно има една диня с черни очила ("Blind Melon"?). И ухилени лимончета.
Долу, зад кашоните със снакс, виждам нещо черно, но не ми е ясно какво е. Нещо като бижу ("Jewel").
При Шерил Кроу има табела "MAIN"?
Като цяло е снимка от един доста "Crazy Town".
Хората вляво ми приличат на Дъновисти от Бялото братство.
Двете зелени неща между Кралицата и Принца може да са змиорки ("Eels").
Лимончетата май са LemonHeads (http://www.geocities.com/SunsetStrip/Backstage/6037/)
@Bibi, ако не беше диня, а грахово зърно, щях да предложа Black Eyed Peas
Да вмъкна още малко предположения:
Буквите до телевизорите ми прличат на "BGG" - демек "Би Джийс" (не знам как се пише на албионски).
Разпиляното пакетче пред ножиците, ако не е "M&M" трябва да е някакво лекарство - любимите ми "Дъ куре".
Бялата тълпа изглежда е убедена абсолютно в нещо - изпитва "No Doubt".
А усмивките върху портокалчетата ми напомнят "Don't worry, be happy", макар да не знам кой го пее.
А розовото небе не може ли да е "Pink Floid"?
Много ме дразни надупчения хубавец в ляво и бижутата до щайгите долу в дясно (както и самите щайги).
Може и да е MC Hammer.Първоначално публикувано от BerkStock
Аз също виждам и в основата на картинката The Streets
Добавям:
White Zombie -- там в ляво
Blondie -- горе на терасата, естествено платинено руса
Cowboy Junkie -- ясно кой, с игла в ръка
Jewel -- според мен бижутата
electric lights orchestra - уличните фенери??
едната маймуна ми прилича на орангутан или на Кинг Конг, а само двете са горили
crown - на главата на кралицата
Здрасти банда!
а розовото небе не е ли Пинк Флойд?