Тази тема... май е за затваряне?
ПС - ангх няма да отговаря в близките 5 дни - има наложено наказание за обида на съфорумник.
Тази тема... май е за затваряне?
ПС - ангх няма да отговаря в близките 5 дни - има наложено наказание за обида на съфорумник.
Сигапур
(Името му идва от "Lion City", макар че там никога не е имало лъвове)
@etg,
ако ти е кеф - твой ред е да измислиш занимавка.
Не, благодаря, аз не мога да измислям такива неща
А и тази задача едва ли бих могъл да реша, само допълних Krusteva, защото видях, че не е сигурна в отговора си.
Тя Krusteva е ненадмината в попаденията си. Дано и сега спаси положението.
Ама ти защо скромничиш?
Иначе затова сложих точици на номера, с надеждата някой да направи по тях асоциация с ip.
И името на банката за верификация, че това е отговора.
Но то пък стана хубаво, че тоя приятел ангх опита да се бъзика с нас, та ми хрумна по-човешка подсказка
А аз така се въодушевих от познанията си за номерата на колите...това случайно съвпадение ли е?! Защото точно преди три месеца регистрациите бяха до СМ, а горе-долу за месец свършва буква.Първоначално публикувано от Bibi
Я кажи - и в последните букви ли важи правилото за букви, които се срещат и в двете азбуки?
Т.е. ...CM, CH, CO и след тях CP. Защото доста се чудех дали е валиден номер.
Не, няма никакви основания - обърках се по-точноПървоначално публикувано от Bibi
16-тичните системи не спадат към базовите ми познания.
Може ли някой да напише адреса, аз така и не можах да сметна като хората, сериозно :rolleyes:
Така оказваме се в Хонг Конг, което ни нъ устройва :-)Първоначално публикувано от ststefanov
От etg:
CA.0147.CC --> CA.01.47.CC --> 202.01.71.204
#whois 202.01.71.204
...descr: Union Bank of Switzerland
descr: 80 Raffles Place, #36-00
descr: UOB Plaza 1
descr: Singapore 0104
country: SG
Значи ние тука с Биби го въртим и сучем той да си го напише, а гледай ти как ни финтира. Хлъзгава работа :-)Първоначално публикувано от КрИс
А и честно казано наистина се засуках със средните числа и се омотах.