Издирва се LAN или кабел Интернет доставчик или квото там се намира!Става въпрос за територията на квартал "Емил Марков".
Издирва се LAN или кабел Интернет доставчик или квото там се намира!Става въпрос за територията на квартал "Емил Марков".
vij laninternet.net - karti i dostav4ici
http://bgnetwork.net
ай да ставаме и съседи по жица...
Благодарско Докер!
Даже се оказа, че тая фирма била в блока на моята девойка.
PP: Днес са и пуснали нета но и казали че няма безплатен сървър и че не може да си проверява трафика т.е. че няма къде (сайт). Тва вярно ли е или човеците не са били запознати?
Да обаче "инсталаторите" тоест разбирачите дето са я вързали не са и казали нито юзер нейм нито парола нито дори са и дали листче или разписка. Просто са я вързали, взели 50 лв. и духнали. За международния трафик няма да коментирам. Сега е 20.10 мин и от 1 час се мъчим да се вързем с MSN да говорим но топ скорстта не надвишава 2 к в най добрите си моменти.
миии... не ми се коментира тука... ако искаш ти или тя да ме намери по кю-то
иначе и аз нямам Client ID, а с проверявам трафика по IP+парола, но при мен беше по норматив иснталацията...
нека пробва по IP и тя без парола, ако ли не да се обади и да пита...
Работата с трафика се изясни. Проблема със скоростта е бил временен и сега бих казал е доста добре.Безплатен сървър няма. Мерси!