Я да повдигна темата, че нещо не се ориентирам....
Къде се слага подобно одеяло?
Доколкото разбирам отдолу?
Аз си представях, че човек се завива с него?
Я да повдигна темата, че нещо не се ориентирам....
Къде се слага подобно одеяло?
Доколкото разбирам отдолу?
Аз си представях, че човек се завива с него?
Да Крис , лежи се на него.
Относно степента на безопастност- имам едно на 10+ години и му няма нищо. Проблема е че се изнежваш с него.
Свикваш че като си лягаш ти е топло и ставаш лесно податлив на настиване.
Преди години ено такова нещо ме спаси от озъбване, Т* в спалнята беше малко над 0*. Слагах юрган, одеала - стууд, пара излизаше от дъха ми изпод юргана. Копчето на мах през цялата нощ и нито капчица пот. За опасност не съм се замислял, но ако е топло в спалнята употребата му е излишна.
По темата, но не съвсем...
Ползвах около 7-8 години едно одеяло LG... Много е яко през зимата. Случвало се е дори да спя на него цяла нощ. Беше с 9 степени, така че на включено на 1-ва беше нормална температурата. Не съм имал проблем с токов удар.
Заспивал съм и когато е включено на 5-6 и се събуждах посред нощ да го изключвам... Ужасно горещо ставаше и всичките ми органи ги усещах като сготвени... След последната зима го изпрах в пералнята и повече не проработи.
Сега си търся ново и не знам къде мога да намеря. Не искам да е произведено в БГ, Китай или Турция... тъй като имам предубеждение относно качеството По възможност искам да е от западна Европа, Япония или Корея. Някакви идеи в кой магазин мога да намеря нещо такова? Мисля, че в Техномаркет и Технополис не предлагат ел.одеяла, макар че не съм ходил да питам, само по сайтовете им съм търсил...
Е, аз пък имам българско от Варна май беше, на повече от 15г е и няма проблем. Живял съм в ледени квартири зимно време и то ме спасяваше. Страхотно удоволствие е ако си премръзнал да си легнеш в затопленото легло, все едно да се мушнеш във фурната
stn, виж в Денси.бг в раздел "Здраве". Има даже и такива за завиване.
Здравейте,
Реклама не се допуска!
Този пост е редактиран от avenger; 20-02-13 в 12:20.
Здравейте,
понеже видях темата от гугъл и съм запознат с електрическите одеяла.Мога да споделя това, че единственото нещо, което може да стане е да изгори одеялото, което не означава че ще се запали ами ще спре да работи.Не е желателно електрическото одеяло да стои включено на висока мощност защото тогава има опасност.
Има също така много добра фирма която е производител на електрически одеяла и на спално бельо
**********мисля че беше.
Горният пост нищо ли не ти говори?
Този пост е редактиран от avenger; 13-03-13 в 22:21.
Най-доброто ел.одеяло е на Dormeo.Имам токова от мн. време и не сам имала никакви проблеми.
Ползвам го директно за завиване.
- - - - - - - - - -
И се пере.
- - - - - - - - - -
Аз ти препоръчвам да си купиш на Dormeo,няма по-добро от него.
евинка, надявам се да вземеш участие и в други теми, в които не рекламираш дормео, иначе ще приема регистрацията ти за рекламаторска и ще банна профила
успех и добре дошла в Сетком
(дано бъркам )