Прахосмукачка за вграждане / вградена прахосмукачка / централна почистваща система / .... или както там го наричат разните му търговци......
Има ли някой впечатления от такава система? Заслужава ли си инвестицията?
Прахосмукачка за вграждане / вградена прахосмукачка / централна почистваща система / .... или както там го наричат разните му търговци......
Има ли някой впечатления от такава система? Заслужава ли си инвестицията?
Знам, че Рехау имат такава и излиза 3-4-5 хилядарки. За еднофамилна къща не знам дали е оправдано, но за хотел - сигурно. Гледам, че и дават 530-580 Вт засмукваща мощност, което е много добре. Ако оставим липсата на шум и противното разнасяне насам-натам, както и съхранението и, най-голямото предимство според мене е, че отработеният въздух не остава в помещението а се изхвърля извън жилището. Когато се отнася за здравето, въпросът дали си заслужава е неуместен, стига човек да може да си го позволи. Иначе нямам преки впечатления, но работя с машини и материали на Рехау и мога да кажа само тру думи - немско, скъпо, качествено!
Аз по-скоро си мислех за канадски ( www.gie-bg.com) или американски ( www.multiquartz.com )...нали там са ги измислили хората. Колкото за скъпото...не мисля, че 3-4-5 хилядарки е чак толкова скъпо на фона на целия строеж....
3,4 хилядарки не е толкова скъпо на фона на останалия строеж, но ако за всяко нещо си кажеш, че не е скъпо на фона на останалото ще стана доста дебела сметката. В крайна сметко си е само една прахосмукачка. Вярно, че е с доста добри показатели.
Ами то е аналогично с климатиците...има клими по 300-400 лв има и по 2К....Пък в крайна сметка си е просто един електроуред......с много добри показатели...