Резултати от 1 до 8 от общо 8

Флейвъруейв Турбо Оувън ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Todor123
    Guest
    #1

    Флейвъруейв Турбо Оувън ?


    Не знам дали е пускана тема за този продукт, ако има, моля да ме извините и да ме пренасочите към нея. Майка ми харесва тази мултифункционална фурна, и иска да я закупи. Ако някои вече го е направил, ще му бъда благодарен, ако изрази мнение за продукта.

  2.  
     
  3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #2

    Re:Флейвъруейв Турбо Оувън ?

    Аз си купих фурна за вграждане с конвекция за 260лв. Икзлючително скъпо е това нещо, иначе би трябвало да върши работа, но забрави за направиш пържени картофи без мазнина както е на рекламата. Просто къртофите няма да са пържени, а печени, за което пъй пак си трябва мазнина за да е вкусно.

  4. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006
    Мнения
    183
    #3

    Re:Флейвъруейв Турбо Оувън ?

    На тези от ВЕ-ЕС / МЕ-ЕС теле-меле шопинг не може да им се вярва - винаги има уловки в рекламите. Някой път така за спорта се заглеждам къде преиначават нещата. Рекламираха преди време някакъв комбайн, който правил и супи. Та оня с обецата казва, че налива ВРЯЛА ВОДА направо в уреда и миксира и в следващия момент дава от същата супа да се опита. Естествено асистентката му изобщо не се опарва, а само констатира "уникалния" буламач.
    Ножовете, които режат и жици и пирони и след това режат домати не са едни и същи - кадъра много умело се сменя точно на това място. Има и други такива моменти, ама много стана писането. Та специално за тази изгъзица Флейбър-мейбър нещата няма да са по-различни.

  5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #4

    Re:Флейвъруейв Турбо Оувън ?

    Специлано за ножовете знам как става шашмата. Ножовете са си същите. Гвоздея се режи със средната част на ножа, а после за да среже мек домат се ползва ножа към острието. Там не е изтъпен и реже перфектно. Между другото един нож не се изтъпява толкова много от гвоздей от мека нисковъглеродна стомана.

  6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница
    Мнения
    7,804
    #5

    Re:Флейвъруейв Турбо Оувън ?

    Честно казано, не виждам причина да си купя ТОВА, при положение, че мога да ползвам конвенционалната си фурна с пликове за печене.

  7. Novice
    Тук е от
    Apr 2010
    Мнения
    4
    #6

    Re:Флейвъруейв Турбо Оувън ?

    Майка ми си взе същата фурна, само че от Метро и на цена от малко повече от 80 лв. Плюсът е, че наистина прави хубаво пиле с минимално количество мазнина. Подходяща е и за всякъв друг тип месо. Иначе за хубави картофки без мазнина ползваме Tefal Actifry и сме много доволни.
    Тези уреди бяха добра инвестиция за нас, защото вкъщи всички сме с висок холестерол...

  8.  
     
  9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #7

    Re:Флейвъруейв Турбо Оувън ?

    Високия холестерол не се оправя с ядене на храни с малко мазнини. Само с лекарства става. Иначе вкусно пили може да си направиш на всяка печка с конвекция. Може във плик за печене и т.н. А ако печката има въртящ се грил просто няма какво повече да коментирам. Има значение какво е пилето. Ако се сложи мариновано пиле става много вкусно.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009
    Мнения
    26
    #8

    Re:Флейвъруейв Турбо Оувън ?

    аз получих подарък подобна фурна,казва се Master Chef convection oven,Rohnson,(Vassilias -вносител).Знам че са я купили в м-н "Метро" и е по-евтина.Бях много доволна от нея,и печените картофки не са били по-лоши от пържените,и пилето,и ребърцата съм пекла и риба, и зеленчуците.Всичко беше вкусно!само,че ми се спука стъклената купа за 3 месеца и сега не знам,дали ще ми я сменят или трябва да купувам друга.Когато беше нова обърнах внимание,че в стъклото се виждаха 2-3 "мехурчета",не знам оттова ли се спука или от какво друго може?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Избор на турбо сапунер
    От vankicha във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 12-01-11, 09:07
  2. Моля Ви за помощ [ТУРБО ПАСКАЛ]
    От hstud2009 във форум Програмиране
    Отговори: 1
    Последно: 17-09-09, 12:13
  3. Оверклок на ГБ6600 Турбо Форс (GV-N66128DP)
    От batfilcho във форум Овърклок
    Отговори: 22
    Последно: 03-01-06, 16:17
  4. Някой разбира ли от Турбо Паскал..
    От _NO_NAME_ във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 13-12-03, 16:48
  5. Кое е по-добро Фотошоп или Порше 911 Турбо
    От rottingmind във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 20
    Последно: 28-07-03, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе