-
Re:Прахосмукачка робот / FAQ - избор, обсъждане, мнения
@КрИс ще поизчакам да кажеш по натам как се справя твоя нов приятел (без друго жената не знае че има такива помощници все още) и дано си както каза още по доволен! Та може и аз да се хвърля на такова чудо, че ми е интересно... :Drinks:
едит: Всъщност аз в апартамента имам едни прагчета (алуминиеви преходни лайсни) по 12-15мм от стаите към коридора - дали ще може машинката да ги преодолява или ще са проблем?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от ivodivo
едит: Всъщност аз в апартамента имам едни прагчета (алуминиеви преходни лайсни) по 12-15мм от стаите към коридора - дали ще може машинката да ги преодолява или ще са проблем?
Би следвало, но без проба не бих се заклел...
-
Здравейте,
така придобивка и на мен ми изглежда интересна :)
А какви са и консумативите? Вероятно четчиците могат и ще е желателно след време да се подменят...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331204176[/time]_________________________________________________
Тук намерих нещо за консумативите:
http://dakiss-market.com/Aksesoari-k...ma-p-3643.html
Комплект четки AGAMA Brushes RC 330A/530A (2 бр.) - 48 лв.
Комплект филтри за контейнер AGAMA Filter, RC 330A/530A (4 бр.) - 24 лв.
Комплект хартиени подложки AGAMA Mop paper, RC 330A/530A (20 бр.) - 20 лв.
Батерия AGAMA за AiBOT RC330A, 1000Amn - 65 лв.
Батерия AGAMA за AiBOT RC530A, 1500Amn - 79 лв.
-
Дам, това са консумативите.
В интерес на истината, в момента няма на склад при вносителя, но питах и ще пристигнат в края на месеца.
Четчиците са доста здрави, предполагам, че няма да се налага честа смяна.
Филтърът трябва да се сменя и хартиените мопове ако се ползват. Още не съм пробвал сериозно МОП функцията - сутринта пуснах робота без моп приставката, защото го юрнах в една стая, в която има и килим, а където има килим трябва без моп.
-
А как се спогажда с домашни любимци?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от 666
А как се спогажда с домашни любимци?
В добрия случай така:
http://vbox7.com/play:622da9a3
http://vbox7.com/play:ba0fdb6f&relv=622da9a3
В лошия... оставаш без прахосмукачка :)
-
КрИс,
все още ли си с добри впечатления от Agama-та? :) Ти кой от двата модела използваш?
Аз реших да си подаря такава машинка /най-вероятно RC 530A/. Та в тази връзка ми възникна следното питане: от къде е най-добре да се сдобия с нея - от вносителя /заради евентуалното сервизно обслужване/ или от някой от безбройните on-line-магазини /заради по-ниската цена/? И всъщност е доста странно, че вносителят препоръчва цена 430лв, а в друг сайт я открих със 70лв. по ниска цена, отново с 2 години гаранция. Разликата в цената мога да инвестирам в консумативи за прахосмукачката, ама все се чудя къде е уловката :)
-
Мда, доволен съм. Чисти си добичето, продължава да има проблеми с килими, но аз свикнах да му освобождавам мястото за чистене.
Откъде да се купи - според мен няма значение, стига да е с пълния набор документи. Вносителят е един и гаранцията си е от него.
Принципно е странно в онлайн магазин да е 360лв, аз наистина я взех на близка цена, но работя във фирма, която от години е дилър на Ц200. Тези или продават без печалба или... знам ли - за различните дилъри има различни цени :)
-
Вече и аз си имам Agama RC530A :smiley: Някой знае ли, колко време трябва да се зарежда батерията преди първа употреба? В Ръководството за употреба нищо не пише за първото зареждане. Пише, че се зарежда 5 часа /по принцип/, но дали това важи и за първото зареждане :undecided:
-
Колко... докато се зареди и спре да мига...
-
Здравейте,
тази тема излиза в гугъл при търсене на мнения за Агама, затова се регистрирах и бързам с въпрос.
Как стои въпросът с гаранционното обслужване - в един сайт намирам за 365лв.+10лв. за доставка, но не казват нищо за сервиз - кой е, къде е.
"Компютър 2000", които изглежда са вносители и вероятно сервизът е към тях, дават цена от 430 лв, което е с почти 50 по-скъпо.
И още нещо - някой купувал ли е нова батерия - явно на всички марки и модели след около година ежедневно ползване се налага смяна на бетерията.
-
vst, аз рискувах и си купих Agama от сайт, различен от този на вносителя. За гаранцията ми обясниха, че гаранционното обслужване се осигурява от вносителя и е 24 месеца, но при проблем със стоката да се свържа първо с тях/сайта, от който я купих/.
-
Брагодаря за отговора, изглежда ще рискувам и аз. Това слага край на дългата ми дилема между румба, агама и робот от амазон.
-
Здравейте :)
от около месец и аз се сдобих с робота , чисти добре но не иска да се прибира на зарядното а точно заради тая функция взех по скъпия модел за да е максимално автономна но уви :( случвало ли се е някой от вас и какви са евентуалните решения на проблема или да я нося в сервиза ?
-
Има ли дневен или седмичен програматор, настройваш , и като те няма вкъщи да се стартира сама и като свърши тя си се прибира.