Резултати от 1 до 7 от общо 7

Някой ако има точно диспенсър NEO WDC-34TTB или друг модел но с бутони на кранчетата, моля да помогне

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Някой ако има точно диспенсър NEO WDC-34TTB или друг модел но с бутони на кранчетата, моля да помогне

Купих онзи ден този модел, но бутонът на студената вода не потъва в каквото и положение да е кранчето! Вода си тече при натискане навътре на кранчето. На топлата вода, бутонът потъва, но вода не тече като натисна кранчето! Тръгва вода когато натисна кранчето и след това натисна и бутонът! Той може да остане натиснат или не докъто тече водата! Кое е правилно? Връща се с пускане на кранчето! Защо обаче това на студената не работи? Каква им е функцията? Инструкции имам за висок диспенсър. Върнах го в ТЕХНОМАРКЕТ. Пробваха го и казаха че е наред, а и понеже им казах че не разбирам, имаха и нахалството да ми кажат че бутонът за студената бил за украса! За топлата бяха по-убедителни защото имаха машина не като моята и не с вода за да видя на 101% че това било защита. От какво, не ми казаха! И тяхната, висока обаче, имаше бутон, но само на топлата и то отделно от кранчето! Затова и пиша и Моля някой който разбира да ми каже дали е дефект това, за да я върна навреме! Тук четох отрицателни мнения за диспенсъри и галони с вода. Аз с орлите няма да живея!
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 08-08-25 в 00:07.

2.  

3. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Отговор: Някой ако има точно диспенсър NEO WDC-34TTB или друг модел но с бутони на кранчетата, моля да помогне

Защитата е за топла/гореща вода да не се изгори малко дете. И при мен е така/подобно, пише си го в упътването.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Отговор: Някой ако има точно диспенсър NEO WDC-34TTB или друг модел но с бутони на кранчетата, моля да помогне

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Защитата е за топла/гореща вода да не се изгори малко дете. И при мен е така/подобно, пише си го в упътването.
    Благодаря. Моето упътване, извинявам се не уточних че не само е за висок модел но и не е за като моят с бутони! В него има само упътване за топла вода, което се повтаря!На студената наистина ли не е дефектно и мога да я ползвам?!

5. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Студената няма защита, тече директно с натискане на рамото на кранчето. Бутона ти явно е бутафорен, може би за да е по-красиво и/или да има симетрия (Монк ).

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Студената няма защита, тече директно с натискане на рамото на кранчето. Бутона ти явно е бутафорен, може би за да е по-красиво и/или да има симетрия (Монк ).
    Благодаря отново! Явно не са се бъзикали с мен в Техномаркет като ми казаха че е за украса! Но понеже ги има и на други марки Елит... Реших да питам първо. То като се поразрових, явно новите модели имат само на топлата вода и то отделно. Че и трети кран за хладка вода! Но съм седмак, а и който бърза, бавно стига! Жив и Здрав и Всички около Вас!

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Благодаря и на Вас. Жив и Здрав и Всички около Вас!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Някой може ли да ПОМОГНЕ
    От maveryc във форум Телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 10-11-13, 14:50
  2. Отговори: 3
    Последно: 12-10-13, 22:00
  3. Ако някой иска да помогне?
    От kod във форум За Форума
    Отговори: 28
    Последно: 28-09-06, 11:42
  4. Моля някой да ми помогне за ТВ Тунер AVer TV S....
    От KillingTime във форум Общ - хардуер
    Отговори: 4
    Последно: 18-12-03, 13:00
  5. Някой да помогне моля!
    От joroX във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 29-04-03, 16:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе