Първоначално публикувано от
blue1
Това със зарядните вече е пробвано, няма резултат! За съжаление няма как да пробвам с друга батерия. От днес вече има нова ситуация, при включване на лаптопа излиза надпис, че батерията е критично слаба, натискам Ф1 и продължавам, уйндолса зарежда и в таск бара излиза батерия заредена на 100% и остатъчно време за работа 65000 часа

, дръпнах зарядното и естествено машина угасна, после извадих батерията задържах пауър бутона з а 5 секунди (така е описано в сайта на дел) и включих, първият надпис е, че устройството не комуникира с батерията и няма да я зарежда! Аз съм прост юзър, и ми е странно как така батерия макар и поизносена, но държаща повече от 30 минути изведнъж умря. В съпорта на дел при този проблем са описани четири причини, букса на зарядното, зарядно, батерия, дънна платка. От Изотсервиз където съм купил 4 лаптопа вежливо ми обясниха, че могат да погледнат машинката най-рано след 2 седмици, че били претрупани с работа, мен това изобщо не ме удовлетворява и искам да разбера няма ли начин как сам да разбера от къде точно е проблема? Все повече си мисля, че е от батерията, но все пак ми е интересно подлижи ли на някакво съживяване тази батерия?