Здравейте имам следния проблем с лаптопа. Когато е включен към зарядното си работи без проблеми, но в момента в който изключа зарядното и остане на батерия след около 10-ина секунди екрана изгасва. Няма значение дали батерията е на пълен заряд или не, всеки път прави едно и също. Интересното е че го прави когато влезе в операционната система, ако е в биоса или пък докато зарежда уиндоуса не гасне, влезе ли в операционната система - гасне. Но проблема не е и в самия уиндоус, защото той беше с линукс и правеше същото, реших че самия линукс прави проблем, смених го с уиндоус хр, но все същото. Мисля, че и батерията си е ок, защото в еверест ми показва износване само 3%, а и имам още един абсолютно същия лаптоп и като сложа неговата батерия положението не се променя, пак гасне. Да уточня, че не гасне самия лаптоп, а сякаш само екрана изчезва, в смисъл че светлината на копчето остава светната, но просто нищо няма на екрана. Не излиза в хибернация или стенд бай режим, просто не е настроено да го прави, а и единственото което може да се направи като изключи така е да се изключи от копчето и да се включи пак. Дано някой да може да помогне с идея какъв може да е проблема.