Здравейте имам лаптоп Acers Aspire 5738ZG има слот за карти памет, свалих си от телефона Nokia 6500s картата памет microSD и я сложих в слота на лаптопа където е Multi in 1 но сега нещо немога да извадя картата, някой знаели как се вади .
Преглед за печат
Здравейте имам лаптоп Acers Aspire 5738ZG има слот за карти памет, свалих си от телефона Nokia 6500s картата памет microSD и я сложих в слота на лаптопа където е Multi in 1 но сега нещо немога да извадя картата, някой знаели как се вади .
Използва ли адаптор или направо я напъха ?
С натискане навътре не става ли? Би трябвало да усетиш съпротивлението на пружинка и след това да си излезе.
Ми направо я напъхах :undecided:, че то и адаптор ли има, аз мислех така направо се слага :) та между другото успях да я извадя с две малки часовникарски отвертки .
абе човек не виждаш ли каква е дупката и каква е картата? Дупката е за четири пъти по голяма карта!!!
Трябва си адаптер, който е за SD слот.
Следващият път мисълта преди действието, то вярно че ръцете са винаги по бързи от мозъка, ама.... как става тая работа и аз не знам, като учените ора
викат, че мозъка бил командвал крайниците и другото му там. :ole
Пичове, ИДЕЯ си нямате колко хора пъхат МИКРО СД в кард рийдърите си директно без адаптер! :-memnon
Аз по темата - С ПИНСЕТИ се вади , но при изключен лаптоп, с извадена батерия и зарядно!!!
Аз не съм виждал, но знае ли човек :)Цитат:
Първоначално публикувано от V_Simeonov
О повярваи има ги доста, въпреки че е очевидно че слота е видимо по широк от картата но..... :ДЦитат:
Първоначално публикувано от glowndark
работя в компютърен сервиз и днес имах поредния такъв случай, решихме с колеги да потърсим из интернет подобен случай и ето :).Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
явно хората не са ентелигентни само в моя град.
темата е много полезна :bravo аз не знаех въобще, че карта от телефон може да се сложи в лаптоп :undecided:
И какво му е полезното?!?!
Всички се подиграват на някакъв човек, защото не разбира от всичко.
За първи път се разочаровам от Сеткома.
И веднага се сещам за вица за форумите в БГ, ***** и Англия:(.
"Никой не се закача с човека, че не знае нещо, ами за това че не мисли и не гледа. Все едно да сложиш дискета в CD устройство, не че не се е случвало, но все пак ...Цитат:
Първоначално публикувано от ops5
Ама човек ти ВИНАГИ ли мислиш и гледаш всичко, не ти ли се е случвало да направиш нещо ТЪПО? Не ти ли се е случвало да ти е другаде акъла в момента, да си замислен и угрижен и да не съобразиш ситуацията.Цитат:
Първоначално публикувано от moskwich
И значи не му се подигравате за едно, ами за друго.
Mr.TECHNO е единствения, който дава някакъв креативен отговор. Другите просто са се изложили.
Ето това мисля ще ти свърши работа.Цитат:
Първоначално публикувано от beretta92sd
Иначе такива адаптори не знам къде се продават.Моя лаптоп мисля че има такъв "адаптор" и е с няколко(2 гнезда) вътре в него, отделно външната му част служи като кашак да затваря дупката.