Здравейте имам лаптоп Acers Aspire 5738ZG има слот за карти памет, свалих си от телефона Nokia 6500s картата памет microSD и я сложих в слота на лаптопа където е Multi in 1 но сега нещо немога да извадя картата, някой знаели как се вади .
Здравейте имам лаптоп Acers Aspire 5738ZG има слот за карти памет, свалих си от телефона Nokia 6500s картата памет microSD и я сложих в слота на лаптопа където е Multi in 1 но сега нещо немога да извадя картата, някой знаели как се вади .
С натискане навътре не става ли? Би трябвало да усетиш съпротивлението на пружинка и след това да си излезе.
Ми направо я напъхах , че то и адаптор ли има, аз мислех така направо се слага та между другото успях да я извадя с две малки часовникарски отвертки .
абе човек не виждаш ли каква е дупката и каква е картата? Дупката е за четири пъти по голяма карта!!!
Трябва си адаптер, който е за SD слот.
Следващият път мисълта преди действието, то вярно че ръцете са винаги по бързи от мозъка, ама.... как става тая работа и аз не знам, като учените ора
викат, че мозъка бил командвал крайниците и другото му там.
Пичове, ИДЕЯ си нямате колко хора пъхат МИКРО СД в кард рийдърите си директно без адаптер!
Аз по темата - С ПИНСЕТИ се вади , но при изключен лаптоп, с извадена батерия и зарядно!!!
Аз не съм виждал, но знае ли човекПървоначално публикувано от V_Simeonov
О повярваи има ги доста, въпреки че е очевидно че слота е видимо по широк от картата но..... :ДПървоначално публикувано от glowndark
работя в компютърен сервиз и днес имах поредния такъв случай, решихме с колеги да потърсим из интернет подобен случай и ето .Първоначално публикувано от glowndark
явно хората не са ентелигентни само в моя град.
темата е много полезна аз не знаех въобще, че карта от телефон може да се сложи в лаптоп
И какво му е полезното?!?!
Всички се подиграват на някакъв човек, защото не разбира от всичко.
За първи път се разочаровам от Сеткома.
И веднага се сещам за вица за форумите в БГ, ***** и Англия.
"Никой не се закача с човека, че не знае нещо, ами за това че не мисли и не гледа. Все едно да сложиш дискета в CD устройство, не че не се е случвало, но все пак ...Първоначално публикувано от ops5
Ама човек ти ВИНАГИ ли мислиш и гледаш всичко, не ти ли се е случвало да направиш нещо ТЪПО? Не ти ли се е случвало да ти е другаде акъла в момента, да си замислен и угрижен и да не съобразиш ситуацията.Първоначално публикувано от moskwich
И значи не му се подигравате за едно, ами за друго.
Mr.TECHNO е единствения, който дава някакъв креативен отговор. Другите просто са се изложили.
Ето това мисля ще ти свърши работа.Първоначално публикувано от beretta92sd
Иначе такива адаптори не знам къде се продават.Моя лаптоп мисля че има такъв "адаптор" и е с няколко(2 гнезда) вътре в него, отделно външната му част служи като кашак да затваря дупката.