Добре дошла в форума !
Лошото е , че не всички флашки се разпознават и може би там ти е проблема .
Добре дошла в форума !
Лошото е , че не всички флашки се разпознават и може би там ти е проблема .
След като не може ви препоръчвам ето това устроиство с него ще имате нет като с флашката но ще може да ползвате нет и на телефона и на таблета и на други устроиства с wi-fi.http://vivacom.bg/bg/residential/dev...l_y580/details
Благодаря за предложението за модема,но това няма как да стане да го взимам на работа/магазинерка съм/аз исках да си ровя в интернет ,докато няма работа и ,когато някой дойде да мога да го скрия бързо,за да не ме видят/шефката не обича да бездействаме/. Не се ли сещате за някоя лесна програма за разчитане на флашки,даже не знам дали може така да се каже?Защото иначе ще го ползвам само за филми и малко му се губи смисъла поради ,които го взех с тези малки размери
Не знам да има такава възможност , но може да питаш вносителя кое става за този таблет и дали е възможно въобще да се ползва 3G .
Поръчах си го от get.bg не знам дали изобщо разбират нещо или само купуват и продават.Но мерси все пак .Инсталирах си скайп преди малко,някаква версия дръпнах за таблети за 2.3 версия на андроид ,но и там удрям на камък,не може да се логна.Дава ми грешка че нещо липсвало.
Питай вносителя - Топдиджитал , а не продавача от който си пазарувала . Самия вносител си има е-магазин и там има адрес за контакти .
Тази джаджа може да си седи в чантата ти на рафт и няма да е нужно да се крие тя си има собствена батерия и излъчва нета.
Здравейте пак, възможно ли е да е от настройките на usb проблема?Вие флашки ползвате ли? и къде се намират тези настройки ,така ме е яд че го взех този таблет,че място не мога да си намеря,само филми мога да гледам
USB-to на този таблет (а и на почти всички други) е направено за да може таблетите да се включват към компютър - т.е. самите те да бъдат в ролята на флашка. Обратната комуникация е невъзможна през този порт.
USB Host | Android DevelopersUSB host mode is supported in Android 3.1 and higher.
Единствената възможност за ползване на интернет е през Wi-Fi - безжична мрежа, като за целта джаджата (рутера) който ти е предложил VeleV.Klima е най-удобното за теб решение. По-удобно е даже от флашка - аз също имам такова, имам и флашка...