Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 24 от общо 24

Лаптоп за домашно 3D Kино

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Лаптоп за домашно 3D Kино

3Д технология, позволяваща дисплея да възпроизвежда триизмерно изображение.
    Може да прочетеш повече в раздел Телевизори/Избор на 3Д телевизор - 1 стр.
    Този пост е редактиран от pilot; 10-09-13 в 21:57.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Четох...Заболя ме главата...

4. Тук е от
    Dec 2014

nqkoi moje li da mi kaje za6to mi se4e kartinata ? vijda si se 3d ima si i zvuk sasa subtitri no ne se varzvat s videoto, bavi se i to dosta . probvax i spo malki filmi ( nadqvax se da e ot tova ) no uvi ni6to nestava .probvax i razli4ni pleari ,rovix se v nastroikite im ,no ni6too

5. Тук е от
    Oct 2012

Слаб компютър? Провери ли натоварванията на процесора и рам паметта?

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз до сега колкото пъти съм се опитвал от компютър/лаптоп да пусна 3D на телевизор, винаги съм страдал много. Задължително се минава през една камара плеъри (докато се намери най-светстният), половин час ровене из настройките и докато всичко се подкара, кефа ти минал. За мен правилният вариант е нещо специализирано (като медия плеър).

Колкото до 3D Vision, изискването е да имаш 120 херцов монитор който въобще не е евтин

7. Тук е от
    Dec 2014

nqmam ideq moga da ti pratq xarakteristikite mu no neznam kolko e slab ili vsa6tnost kolko silen trqbva da e

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Катерина, ще ви помоля да пишете на кирилица и да се съобразявате с форумните правила!

10. Тук е от
    Jan 2015

Привет на всички,

доста изчетох от тази тема и мога да кажа от личен опит, че вградените видео карти няма да свършат работа дори и да са 1080p. Аз лично си взех евтин настолен компютър само за мултимедия, но не стана точно както го очаквах, защото при повече движение картината е насечена и се губи ефекта от това че е с добро качество. По принцип не е зле като се взима нещо да е по-мощно и хем да ти носи удоволствие от изживяването хем лаптопа или настолния компютър да е актуален по-дълго време. Аз лично си поръчах от онлаин магазин за лаптопи този модел лаптоп ASUS N750JK-T4051H не е много евтин, но инвестицията е веднъж на няколко години. Като цяло става за работа, забавление, игри всичко.

Поздрави,

Георги Панайотов

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Здравейте. Писах в 3д тв и друг раздел беще и казаха че в лап топа ми е проблема . Моля и за Вашето мнение Вие които разбирате. Аз Нищооо не разбирам от софтуер и от хардуер. Така че ако ме карате да си настройвам сам видео картата няма да мога защото е на английски, а нищо не ми е ясно. Просто кой е виновен и според Вас Новият ми тв Panasonic TX50EX780E или наистина лап топа ми ACER E5 572G-796N който пък с 3г годишен Филипс пасивен няма никакви такива проблеми от година и отгоре. Когато пусна каквото и да е 3д от лап топа чрез оригинален HDMI 5м с Pot Player на Панасоника активен не се слива картината, даже не ме дава и ръчно да го направя. Така е на 15 филма онлайн и повече от 20 клипа в you tube. Иначе някои клипове от смарт you tube на телевизора си тръгват. Казват иска пренастройване на видео картата ти и други напълно няпонятни неща. Взех го този тв заради 3д то и ако така ми прави и има проблем да го връщам докато е време. Ето на видео проблема ми.
    https://www.youtube.com/watch?v=DTRgRGkifg0
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 04-09-17 в 08:15.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Свързване : Лаптоп - Система за домашно кино
    От nikolay93 във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 13-10-12, 21:34
  2. Домашно кино?
    От Dominator във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 3
    Последно: 30-12-11, 20:26
  3. Свързване на телевизор, домашно кино и лаптоп.
    От омегаджията във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 18-12-11, 09:46
  4. Свързване на лаптоп, LCD, булсат и домашно кино
    От sangelova във форум HTPC - мултимедийни компютри
    Отговори: 5
    Последно: 05-01-11, 14:44
  5. Домашно кино
    От durexx във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 28-12-06, 23:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе