Как какво, ще го носи в сервиза... Чистенето е 20-30 лв...Първоначално публикувано от stenly
Как какво, ще го носи в сервиза... Чистенето е 20-30 лв...Първоначално публикувано от stenly
Да прав си #glowndark знам.. За тия пари мога да си сглубя перфектен настолен компютър, но лаптопа ми е по практичен, а и не заема толкова много място. Вярно геймарските лаптопи са по скъпи, но с толкова бюджет разполагам.. Иначе не искам кои знае колко само да подкарвам игрите дори и най новите на Low а малко по старите на Medium
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339777620[/time]_________________________________________________
Да попитам този лаптоп добре ли му е видео картата сравнение с Acer-a която има 610m ? -- http://www.speedcomputers.biz/produc...b960-hd-7470m/ и процесора разбира се !
По добре е, ама асус не те съветвам да взимаш
За 950 лв ACER Aspire 5750G LX.RMX0C.041 Black 4GB GT 540M i3 процесор
Този Acer е доста мощен, но и парите му са много за мен Ще видим, но ми са струва, че ще е Acer-a с 610м то
Да ти кажа, лично предпочитам да изчакам 1 месец да събера още 100 лв и да си взема нещо свясно. Все пак лаптоп не се купува всяка година... А отделно като вземеш слаба машина за игри, след 5-6 месеца най-много година нищо от излизащото няма да ти върви.... Но ти си знаеш...
Еми да така е, но аз бързам да си купя защото имам 3D тв а нямам на сегашния ми лаптоп HDMI.. Главно за това ще си търся ново лаптопче, но и искам да погирая малко новите игрички дори и на минимум