Резултати от 1 до 3 от общо 3

Prestigio Tablet

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2012

Prestigio Tablet

Здравейте ! Дайте мнение за този таблет - Prestigio MultiPad 5080 PMP5080B. Струва ли си за 265 лв. Ще се ползва за skype и browse-ване в нета. Ще отваря ли коректно всички страници и ще ми върши ли работа за тези неща ? Ако не дайте друго предложение в ценовия клас !
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1340898218[/time]_________________________________________________

2.  

3. Тук е от
    May 2012

Re:Prestigio Tablet

Колеги, моля ви се помогнете ми, спешно е . Във всеки магазин ми казват различно - в единия че моделът има камера, а в другия че няма. Другото което е - Какъв е начина да използвам нет освен през wi-fi, защото не съм сигурен дали може да му се постави СИМ карта? Поддържа ли скайп ? Моля ви, помогнете ми !

4. Тук е от
    Dec 2011

Re:Prestigio Tablet

Здравейте, надявам се не е късно за информация. Имам такъв таблет от 7 месеца и честно казано съм доста доволен.За интернет е ок, браузването е без проблеми.Скайп с камера - досега не съм успял да подкарам.Но чата работи.Камера има -една отпред.Нищо съществено,но е ок за скайп( ако успееш да го подкараш). Интернет е през wi-fi ,но приема и 3G флашка( тествано е с Huawaei на Виваком).За флашката ти трябва OTG преходник от miniUSB към женско стандартно USB.Това което ми допада при този таблет е че постоянно обновяват Andorid-a.Купих го с Gingerbread и сега съм на Ice cream sandwich.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. `Prestigio MultiPhone
    От xikiro във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 15:05
  2. Телефони Prestigio
    От VLADO 66 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-13, 22:35
  3. Prestigio PER3362B
    От adam във форум Мобилни устройства
    Отговори: 6
    Последно: 27-08-13, 11:58
  4. Tablet ?
    От carpangler във форум Мобилни устройства
    Отговори: 2
    Последно: 24-07-12, 16:09
  5. Продавам HP Tablet PC TC1100
    От Shienar във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 05-07-12, 21:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе