Здравейте,
трябва да си купувам нов лаптоп, но установих, новите модели вече нямат 1394, а на мен ми е нужен този вход.Как може да се реши този проблем - с някаква карта или преходник?
Моля, помогнете
Здравейте,
трябва да си купувам нов лаптоп, но установих, новите модели вече нямат 1394, а на мен ми е нужен този вход.Как може да се реши този проблем - с някаква карта или преходник?
Моля, помогнете
Некоректно зададен въпрос - не е вярно, че новите нямат,
Виж например Lenovo T530 - чисто нов модел, ама от "по-скъпите". Има 1394. (Lenovo ThinkPad T530 14" HD Laptop - Find Reviews & Specs (US) - виж "3D Demo")
Вярно е (може би), че тези които си гледал по Техноверигите нямат.
Или вярно е, че модела който така така или иначе вече си избрал няма.
Този пост е редактиран от MitkoS; 21-09-12 в 19:54.
Между 80 и 100лева има читави експрес карт адаптери избери си лаптоп с такъв слот.
Мерси за отговора!
Но как точно се нарича този слот за експрес карта?
Примерно тук:
Лаптопи Dell | laptop.bg
има да зададеш нужните ти компоненти на лаптопа, но не виждам такова нещо или не зная как точно се нарича?
Мерси предварително.
Лаптопите вече са и без екпрескарт слотове.Масово!Става много весело.Все още търся вариант, за да мога да ползвам 1394 - с преходник съм USB или не знам и аз как.
Мерси пак.
Не знам какви лаптопи гледаш ,но около мен има 2 нови машини от Леново и ХП и двете разполагат с ExpressCard слот 34мм.Може би трябва да разшириш периметъра си на търсене извън Техно/метро веригите
Наистина нямат. Само високия клас...
Не само високия клас . Fujitsu имат слота във всички модели.
Аз също говоря за модели около 1000лв не смятам ,че те са във високия клас.