пичове кажете ставали този ...за парите си...Toshiba Satellite L850-13R | laptop.bg
пичове кажете ставали този ...за парите си...Toshiba Satellite L850-13R | laptop.bg
За какво да става???
Иначе ето ревюто на видеокартата: AMD Radeon HD 7670M - Notebookcheck.net Tech
Да бяхте попитали дали фирмата става/струва???
Защото за тях нищо хубаво не съм чул-само оплаквания за отказани рекламации или отказ от връщане на лаптоп при достанционна продажба и недопустимо отношение към клиенти които вече са си похарчили парите при тях...
Тошибата като параметри кърти мрака за толкова малко пари.
и7-ца, силно видео, добро тегло.
Л серията е една идея по-читава от Ц, но... абе не е добра сглобката, не е мислено много за охлаждането. Клавиатурата на Тошибите като цяло са крайно неудобни за работа.
Пробука, макар и с и5 и по-слабо видео като че ли е по-добър избор. По-добра сглобка, матов екран, принципно серията е от по-висок клас.
Макар и от Пробук 4ххх да има немалко оплаквания, за парите си... или то или Dell Vostro или Thinkpad Edge според мен.
Като лично аз клоня към Вострото май - има модели с full hd екрани на добри цени.
Ако бях на твое място бих поизчакал коледните промоции Наистина като конфигурация за тази цена е добре, но и аз чувам само негативи за марката. От моя скромен опит мога да препоръчам само машинките на Асус - хем са нискобюджетни, хем стабилни.
За добро или лошо вече се сдобих с Satellite L850-1K3 - Спецификации на продукта - Toshiba
Браво, мощна машинка.
Аз лично не съм привърженик на i7-ци в лаптоп, повечко топлина отделят и като че ли предпочитам i5-цата.
Пожелавам ти да нямаш проблем с прегряване и дълго да те радва машинката.
Благодаря.сега .....за всичко е ок.