Здравеите искам да попитам относно мнения за този таблет и батерията държили му ?Ако има ползватели на модела да споделят.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...ductarea=P1101
Здравеите искам да попитам относно мнения за този таблет и батерията държили му ?Ако има ползватели на модела да споделят.
http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...ductarea=P1101
Този пост е редактиран от turboie; 16-01-13 в 23:00.
Е маи се наложи сам да си отговарям.Явно сами аз се навих да си го взема и като цяло таблета е добър дисплея е хубав работи точно на докосване,бърз е 3Г модула работи но се изисква допалнителни настроики на зада работи с сим карти.Недостатък малкото време на батерията което кара и късия кабел на зарядното .Общо взето тва сами първите впечатления.
Сестра ми има такъв - наистина малко му държи батерията, но доколкото съм го разцъквал всичко друго му работи супер бързо и добре. Твоят зарежда ли се през MiniUSB порта, защото нейният не иска?
Този пост е редактиран от redchampions; 31-03-14 в 18:31.
За по-продължителна работа на батерия:
1. (това важи предимно за бъдещите собственици на преносимо у-во) Първите 5-10 презареждания на батерията след покупката ги прави при пълно разреждане на батерията и последващо пълно зареждане. Така ще удължиш работната времеемкост на батерията за в бъдеще;
2. Настройваш подсветката на екрана да не бъде твърде ярка;
3. Не отваряй твърде много приложения наведнъж. По възможност ползвай само едно;
4. Докато разглеждаш нещо вече заредено или четеш текст в интернет, спираш временно мрежовата връзка (става с просто дърпане на горното ляво меню, цъкаш веднъж на Wi-Fi или SIM/Mobile data, после пак плъзгаш и скриваш нагоре менюто), понеже това хаби около 1/3 от заряда на батерията. Също така, не включвай едновременно Wi-Fi, Bluetooth и/или 3G, след като на практика ползваш само едното от тях.
5. Изключваш звука, докато наистина нямаш нужда от включени говорители (което обикновено е само при гледане на филми, игри или нещо в YouTube).
6. Като интернет разглеждачка (browser) ползвай Google Chrome BETA. Пести време, заради по-големите удобство на ползване и функционалност спрямо повечето конкурентни разглеждачки.
Този пост е редактиран от botev4o; 05-04-14 в 12:24.
Е... аз имам JXD S9100 - 9", на който батерията държи мноооого време без никакви такива гимнастики, само яркостта на min. Като изгледах един филм онлайн по БТВ от сайта им през Wi-Fi за 2 часа батерията ми падна с 24% (от 99% на 75%). Затова под "батерията пада бързо" имам предвид в сравнение с други таблети, които поне имат марка
Този пост е редактиран от redchampions; 04-04-14 в 17:36.
Не знам дали тук трябва да си задам въпроса... Имаме такъв таблет, подариха ни клавиатура, но не можем да сложим по БДС клавиатура... Аз пиша по БДС и ми е нужна, обаче не можем нещо да инсталираме. Иначе таблета има, но на отделната клавиатура не можем... По едно време стана лявата част по БДС, а дясната - неясна работа, даже не намерих някои букви, странно е. Ако може някой да ми помогне, ще съм много благодарна!
[QUOTE=chapla;695151]Не знам дали тук трябва да си задам въпроса... Имаме такъв таблет, подариха ни клавиатура, но не можем да сложим по БДС клавиатура... Аз пиша по БДС и ми е нужна, обаче не можем нещо да инсталираме. Иначе таблета има, но на отделната клавиатура не можем... По едно време стана лявата част по БДС, а дясната - неясна работа, даже не намерих някои букви, странно е. Ако може някой да ми помогне, ще съм много благодарна!/QUOTE]
Инсталирахте ли това приложение ?
https://play.google.com/store/apps/d...eyboard2&hl=bg