Отговор: Избор на Таблет от марката Allview
Цитат:
Първоначално публикувано от
fu4ko
Аз пък знам-Samsung Galaxy Y хваща сигнал и в стаята.Имах и Huawei Honor и той хващаше в стаята с навигация Igo.
То зависи от стаята. Стая на първия етаж на 5 етажен блок. Стая на къща с едни керемиди от горе...
П.С. доста GPS си за ми минали през ръцете, включително и професионални модели на garmin, tomtom, igo...
Та никое от тях не може да 'пробие' масивен таван над него... Сега ако си близо до прозорец и сигнала пада под ъгъл е друго... Но дори и тогава за да вземе да навигира му трябват поне 3 сателита...
А бре и двете са верни.По различни причини.
Аз от 4 години съм с един привилег SM2 или SM3 беше.Верно съм на последен етаж на кооперация, но тавана е поне 40 см железобетон...
От едно и също място в стаята където слагам лаптопа -през 2010 година и сега - в началото (2010г.) не хващаше.Сега хваща.
Зависи. Има много фактори които влияят.Включително сезона-зима или лято.Звучи като виц, но е така.
Според мен специално за GPS системата от сателити има вероятност и да е "пренастроена" от САЩ, за Източна Европа, с оглед случващото се в Украйна, и да дава по-силен сигнал и по-точни координати...
На мен това ми направи впечатление преди около 3 месеца .Хващам си по 6 -7 сателита в зелено, като преди това всичко беше в червено, оранжево/жълто и по 1-2 сателита в зелено...
А такаа а аз се чудех що последните месеци вече и у нас gps ми лови сигнал! 3-ти етаж от 8 етажен панелен блок...
Цитат:
ivodivo
А такаа а аз се чудех що последните месеци вече и у нас gps ми лови сигнал! 3-ти етаж от 8 етажен панелен блок...
Ами как защо- за да могат американците да ти "пратят на гости" някоя авиобомба с GPS/сателитно насочване ако си непослушен :))
Цитат:
glowndark
То зависи от стаята. Стая на първия етаж на 5 етажен блок. Стая на къща с едни керемиди от горе...
П.С. доста GPS си за ми минали през ръцете, включително и професионални модели на garmin, tomtom, igo...
Та никое от тях не може да 'пробие' масивен таван над него... Сега ако си близо до прозорец и сигнала пада под ъгъл е друго... Но дори и тогава за да вземе да навигира му трябват поне 3 сателита...
Така е,но явно зависи и какъв приемник е сложен в телефона,таблета.Аз съм в къща с приземен етаж и над него като втори.В случая говоря за втория етаж,крайна стая с два прозореца,покрива е с керемиди,тавана е гредоред.Като цяло таблета е хубав за цената си.