Ами не знам.Дори не съм виждал "на живо" Уиндоус 8.Може би трябва да позлваш и инсталираш в режим на съвместимост-поне 7-цата има такъв режим.
Ами не знам.Дори не съм виждал "на живо" Уиндоус 8.Може би трябва да позлваш и инсталираш в режим на съвместимост-поне 7-цата има такъв режим.
За Garmin мислил ли си? Имаш Л.С.
Не, но ще помисля (прочетох ЛС, благодаря). Но ще го отложа за утре, че започнах да се изнервям от неуспехите си. Не, че нямам навигация в телефона, просто се дразня, че имам нещо и не знам как да го ползвам![]()
Ръгай DPI setting-а на поне 150-200%, вдигни тоз-онзи системен шрифт и иконите, sit back & relax - тая резолюция ти е да се кефиш на качествена картина, не да го тъпчеш с информация като 17"ка настолен. Евала на мобилните ОС как неусетно овладяват разните резолюции. Windows оставя на потребителите тая работа, а 99% са свикнали да четат едни букви по 5 пиксела парчето или реват като стрина Пена секретарката "всичко ми е малко"
Що се отнася до autocad или photoshop мене ме притесняват главно тия 2 гиги рам. И имайте предвид, че туй 1.8гхц атомче ядрото му навярно ше пъпли горе-долу като 1.2гхц c2d или 700мхц i5, та който ше проектира ядрени централи на това нещо да му прави сметката, ако ще и 64-ядрен да е.
Интересно какъв дял от тез 600 кинта отиват за ОС-а? Бас, че няма да е под 100...
Съветът ти за настройките е много закъснял - не си позволявам да се чувствам некомфортно, направил съм необходимото четвърт час след инсталацията. Просто казвам как стоят нещата, в случай, че кака ти Пена все пак се впечатли от машинката.
AutoCad не ползвам, не мога да коментирам. Photoshop ми е като настолен продукт, версия 13 работи много пъргаво като за тази 'бълха', но не бих си причинил това да го пусна и да работя на 8", а закачването на играчката на външен монитор е безпредметно.
Този пост е редактиран от Karata; 04-01-14 в 01:27.