Малкият заля клавиатурата, и тя се развали. Не мога да си пусна вградената камера. Тя се пуска с комбинация от: бутон "функшън" и бутон "камера". Прблема е, че въобще не се вижда в дивайс мениджъра. Не намерих драйвер за нея. По принцип не е нужен.... винаги със самото включване от бутоните.... драйвера се инсталира, и тя се показва в дивайс мениджъра. Идеята е : веднъж да я пусна.... за да си инсталира драйвера......после самият скайп мисля, че ще ми я пуска. Само да кажа, че брат ми има същия лаптоп, ако може да се свържат и да се използва неговата клавиатура(разглобяване и размяна не искам). Пробвах в девайса опцията да ми покаже скритите устройства, дори и там не се вижда. изтегляне на софтуер за клавиатурата от производител и напасване към външната, която имам, възможно ли е, тоест, тя да получи бутони функшън и камера. Лаптопа е "фуджитсу сименс amilo pi 3525".Външната клавиатура, която използвам е "Hama k 212" ...... Който има идеи и желание, да помага.....Благодаря предварително.