здравеите.трябва ми помощ.купих таблет с windows 8.1.в момента е на локален акаунт.имам регистриран акаунт но не ми разрешава да влеза.каквото и да се опитвам да направя ми казва че има проблем с нета.а нет има.незнам какво става.
здравеите.трябва ми помощ.купих таблет с windows 8.1.в момента е на локален акаунт.имам регистриран акаунт но не ми разрешава да влеза.каквото и да се опитвам да направя ми казва че има проблем с нета.а нет има.незнам какво става.
При изчерпателната информация за таблета мога да кажа само 1
влизаш в goolge.com и пишеш
hardware reset with buttons for tablet .............. ( пишеш модела му )
тошиба wta-a-102.таблета да го вклуча към лаптопа с кабел,така ли
https://www.youtube.com/watch?v=rtqjSxElXkI
Изключваш
пуска и задържаш Power бутона и volume UP
активира се сервизно меню
с volume ходиш нагоре и надоло,
power бутона потвърждаваш
търсиш factory reset
и това е
Не нося никаква отговорност за неща направени не по правилния начин.
мерси мн.но какво имаш предвид за оговорноста.какво може да стане толкова.нещо непоправимо ли с таблета ако се обърка нещо
нищо повече не може да стане, освен да се затрие записаната от теб допълнителна информация
благодаря мн.няма никаква информация на него.на 1 ден е.дано стане
Таблета е с Windows , не знам дали ще стане с ресета по "андроидски" начин.
The 2nd recovery option from recovery partition is also possible.
Shut down the tablet. Then press and hold power button and volume up button until the boot menu is loaded. Then select HDD recovery. Now tap Yes, select troubleshoot, select Reset your PC and follow the instruction on the screen to finish the procedure
Не виждам разлика между андроид и windows hard reset
нещо не схванах, какво общо има връщането на заводските настройки, с акаунта на мс? Не трябва ли да се търси друго решение?