Привет,искам да използвам Philips 32pfl3312/10 като монитор за PC.Moжели изобщо и какъв кабел трябва? Благодаря.
Привет,искам да използвам Philips 32pfl3312/10 като монитор за PC.Moжели изобщо и какъв кабел трябва? Благодаря.
Мите , да беше споделил какви изходи има видеокартата ти ?
Незнам jonov,не съм го купил още. Според твоя милост какви трябва да са?
Надявам се си наясно ,че модела Philips 32pfl3312/10 е от 2007 година и има проблеми при връзката с компютър.
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=bg&scy=BG
и къде ги има тези проблеми
с TV-out се връзва перфектно.
Кабела който му трябва е коаксиален.
RG59 или RG6-SAT
Говорех за сигнал през HDMI. Имаше много оплаквания по форумите ,че трета серия модели от 2007 и 2008г не подържат някои формати. Като правило това са базови модели орязани максимално като възможности.
Извинявам се предварително ако тук не е мястото да питам, но нищо не намерих като информация по форумите. Въпроса ми е следния, колкото и вероятно глупав да звучи... Лап топа ми е ASUS K50AB и мисля, че няма изход за тв, но има ли някакъв начин и кабел, с който да мога да го свържа с тв? Извинявам се още веднъж.
radostinna , добре би било да споменеш примерно за модела на телевизора или какви входове има поне.
не съм сигурна за точния модел на телевизора, LG е има HDMI входове,но другите не знам какви са. Мисля,че има DVI.
Виж табелата на гърба на ТВ-то и напиши модела.Първоначално публикувано от radostinna
Според спецификациите лаптопът има само VGA изход. Ако телевизорът няма VGA вход, имаш няколко варианта.
1. Кабел VGA-HDMI
2. Кабел/преходник VGA-DVI + преходник/кабел DVI-VGA
3. Кабел VGA-VGA + преходник VGA-SCART
4. Конвертор VGA->TV
Според спецификациите твоят телевизор има VGA вход. Вземаш си стандартен 15 pin VGA кабел и свързваш без проблем.
И да уточним - този кабел VGA-VGA / или D-sub / е само за видеото / картината/ ! За звука ще ти трябва друг кабел !
добре тогава за звука какъв кабел ми трябва? А за другият кабел VGI- HDMI и за него ли ми трябва кабел за звука?