Отговор: съвет за избор на лаптоп
Аз ненапразно пиша гаранционно обслужване:)
Цитат:
Първоначално публикувано от
slowhand
Благодаря за поста, със сигурност ще се съобразя за процесора и видеото. Да си призная, не съм се развълнувал особено за марката. Ясно е, че машините в ниския и среден сегмент са от тайвански ODM производители и се продават под различни брандове. Затова ще се ориентирам към такъв с добра гаранция/ гаранционно обслужване, както pilot ме посъветва. А това май пак води към споменатите два бранда.
Тука става въпрос не само за ниския и среден сегмент, а за абсолютно всичко.Просто остатъка до 100%
се държи от Samsung и други по-малки брандове,които произвеждат всичко със своята марка.
Цитат:
emil vasilev
Тука става въпрос не само за ниския и среден сегмент, а за абсолютно всичко.Просто остатъка до 100%
се държи от Samsung и други по-малки брандове,които произвеждат всичко със своята марка.
Samsung си продадоха бизнеса с преносими компютри доста отдавна.
румънците са пуснали добри промоции
Цитат:
AC_From_Hell
Samsung си продадоха бизнеса с преносими компютри доста отдавна.
Сигурно бъркаш Sony със Samsung.Просто миналата година Samsung се оттеглиха от пазара в Европа.И през годините пазарния им дял спада.Даже през годината от примера (94% in 2011) мисля,че имаха 4-5% дял.
Пропуснах да "затворя" темата. Сагата приключи с покупка на Thinkpad E550. Благодаря на всички за коментарите !