-
Проблем с Hit.bg
Хора имам проблем...от няколко дни не мога да си вляза в акаунта който е на Hit.bg Паролата и юзернейма са верни. Опитах със смяна на паролата -стана и получих е-мейл с новата. Въпреки всичко пак не мога да вляза???
Изписва ми грешен юзер или парола.Някой от вас има ли същия проблем?
-
Проблем с Hit.bg
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хора имам проблем...от няколко дни не мога да си вляза в акаунта който е на Hit.bg Паролата и юзернейма са верни. Опитах със смяна на паролата -стана и получих е-мейл с новата. Въпреки всичко пак не мога да вляза???
Изписва ми грешен юзер или парола.Някой от вас има ли същия проблем?
<div align="right">Originally posted by vaskoni-art - 21/09/2004 : 09:25:57</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мисля, че имат някакъв проблем със сървърите, но ще го оправят. Опитай да влезеш в акаунта си с друг браузер. При мен така се получи.
-
Проблем с Hit.bg
При мен в момента върви нормално. С IE 6.0.2900.2096 влизам в акаунта без да ми дава някаква грешка.
//Добавено:
Провери си настройките на "кукитата" - за тази страница трябва да са разрешени.
-
Проблем с Hit.bg
-
Проблем с Hit.bg
Не, не става...какво ли не опитах но...не ще да ме пусне и това си е. Писах им и две писма но никой не си прави труда да отговори и да види проблема
-
Проблем с Hit.bg
На какъв протокол се опитваш да влезеш http или ftp? С коя програма (приложение)? Имаш ли някакви проксита или firewall -и?
-
Проблем с Hit.bg
И аз имам същия прблем нито с Опера, нито с ИЕ, се ми дава греше юзернейм или пассуорд, чак след 5-6-ят път се логвам, ам само някои път.
Windows XP SP2
-
Проблем с Hit.bg
@Vaskoni-art
Същият проблем. Сега ще ти кажа аз как го решавам, противно е на всякаква логика и може дори да ти е смешно, но опитай:
1. Когато ти се появи формата за логване, изчакай няколко секунди (около 10-15) и едва тогава я попълни!
2. Попълни си паролата... бавно!
3. Напиши си паролата първо в някой текстов редактор (напр. Notepad), после "copy & paste" в полето "password" за логване.
Успех!
-
Проблем с Hit.bg
<font color="red">SmartFTP</font id="red"> и си решаваш проблема с изискванията им за браузер, кукита и тем подобни.
Download: 5.6 MB
http://doommasterdownload.hit.bg/SFTPFull_v10976.exe
Интерфейс на български: 222 K
http://www.smartftp.com/localization...cts/bulgarian/
Родих се, откак използвам тази програма.
-
Проблем с Hit.bg
Да ви кажа и аз имам същия проблем. След 3-4 опит мога да вляза. С всеки браузър при мене ставаше така.
Проблемът се дължи може би на това че преди месец може би ХИТ.БГ претърпя сериозен срив като доста голяма част от информацията беше изгубена. При положение че информацията се триплира(записва оше два пъти)шанса да се срине цялата система и точно 0.01%! Всеки с късмета си.
-
Проблем с Hit.bg
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@Vaskoni-art
Същият проблем. Сега ще ти кажа аз как го решавам, противно е на всякаква логика и може дори да ти е смешно, но опитай:
1. Когато ти се появи формата за логване, изчакай няколко секунди (около 10-15) и едва тогава я попълни!
2. Попълни си паролата... бавно!
3. Напиши си паролата първо в някой текстов редактор (напр. Notepad), после "copy & paste" в полето "password" за логване.
Успех!
<div align="right">Originally posted by IvO_tm - 22/09/2004 : 00:18:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Пак не стана...:( Ще полудея!
-
Проблем с Hit.bg
@Vaskoni-art
Незнам защо е така при теб, но при мен след някой-друг опит се получава... Бъди търпелив и пробвай отново (по няколко пъти), особено т.3 :-)
-
Проблем с Hit.bg
Опитвах по 100 пъти...не става , но най-чудното е че при промяна на паролата ми приема текущата и става промяната. Когато обаче опитам с новата пак ми изписва същото...невалиден юзер или парола ?
Аз използвам Мозила но и с Интернет експлоръра пак не става...а навсякъде другаде се логвам без проблеми
-
Re:Проблем с Hit.bg
Здравейте , и аз имам същият проблем с hit-а. Гледам че коментарите са от 2004 и незнам дали сега някой ще се включи, но ако все пак имате същият проблем помогнете. Абсолютно същият: не ме пуска да се логна с паролата,
която си използвам винаги /до снощи/ и юзер нейм-а, дори се опитах да ги сменя и само ми потвърждават, че
паролата е сменена но аз пак немога да влезна. Освен това никой от hit-а не ми
отговаря на e-mail-ите относно този проблем. Ако можете ми помогнете, какъвто и да е съвет е добре
дошъл защото ми е доста спешно.
-
Re:Проблем с Hit.bg
Имат проблем. И с мен е така, ще изчакаме.