Резултати от 1 до 3 от общо 3

Гигабит Нет

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Oct 2004
    Мнения
    1
    #1

    Гигабит Нет

    Аз съм от Пловдив и разбрах,че Гигабит предлагат интернет на много по-ниски цени за по-високи скорости от другите тукашни доставчици.Но никъде не намирам информация за тях.Ще съм ви благодарен ако някой знае да ми даде повече информация за тях.

    Имам и друг въпрос-разбрах,че те използват обикновени потребители да им поддържат мрежата.Не съм наясно дали е точно така и как става това,затова,моля,дайте ми повечко информация и по този въпрос,ако можете.



    П.С.Нов съм и се извинявам,ако темата е разисквана,но не успях да намеря такава.Ако има-дайте линк.



    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!


  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2003
    Мнения
    68
    #2

    Гигабит Нет

    И аз не съм преглеждал за други такива теми, така че накратко:

    Има фирма Гигабит.нет, която е дъщерна на Евроком, получава интернет от тях и се разпространява по ЛАН. Има две тарифи за бърза и средна скорост (не казвам цени, щот не знам какви са правилата на форума по това отношение, ако искаш пиши ми ПМ да ти ги пратя). Съответно скоростите са 350 К - локален, 20 +/- външен + бг пиъринг; и 5-6 МБ локален и до 60-80 К външен. Естествено не може да няма минуси - кофти мрежа, ниско ниво на антивирусен статус на мрежата, чести прекъсвания и "гаснене" на интернета. ... и отделно го има само в някои части на града.



    Едит: за поддръжката на мрежата от самите потребители: няма такова нещо, макар че, ако го имаше, сигурно щеше да се държи по-добре от сега.

  4. Novice
    Тук е от
    Nov 2004
    Мнения
    1
    #3

    Гигабит Нет

    Здрасти!

    историята е малко дълга, но отначало: през лятото трябваше да се местя и реших да се отърва от Еврокомския кабелен модем [:P] Тогава си направих малко проучване какви Нетове има - и се оказа, че в Пловдив съществуват Евроком, Визио и Гигабит - ТРИ [V] доставчика с лицензии от Комисията за Регулиране на Съобщенията (www.crc.bg) и май други доставчици съвсем няма. В квартала имах избор между Евроком и Визио ... всъщност се оказа, че Визио не присъстват директно, а тука има квартален ЛАН с доставчик Визио ... еми добре, имаха 18 и 36 лв. [8] 36 - супер - бях много доволен до един момент, когато почна да изчезва връзката, по няколко часа вечер , един ден има, друг няма, по едно време изчезна и сървъра - айдеее. Отговора беше много прост - "сменихме доставчика" - и стана така, че сега пак съм на Евроком [] имам предвид, че сървъра е еврокомския, към фри.евро.нет нямам връзка, както и още доста български сайтове, примерно playboy.bg-sex.com .... а пък на работата, където имаме оптика от Евроком, тези сървъри си ги има [:I]. Подписах договор вече с Гигабит Нет, на които Евроком не са собственици, а само доставчици.

    Не мога да се оплача от връзката, стабилно и бързо, няма прекъсвания [:D] страница нямат, но имат телефон в офиса: 642971

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 5
    Последно: 10-10-08, 12:34
  2. Отговори: 23
    Последно: 16-05-07, 06:42
  3. БТК: Почваме със скорост 1 гигабит
    От DEKAH във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-07-04, 17:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе