<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">оЗначи при мен има два доставчика на нет но са под всякаква критика 8кб в най-добрият случай.Мисля си да си направя едно яко сърърче с 600 Гб музика и филми пускам им по 10к международен и 1 мб към сървъра и са супер доволни клиентите ми повече не им трябва нет мисля да взимам от бтк.И не съм сам с едно приятелче което има зала смятаме да го правим и по нататъка ако имаме повече потребители ще мислим за някакъв по добър нет.
Като за начало ще се крепим на неговата зала щото плаща баснословни цени за супер скапан нет.
Аз до колкото съм разбрал ми трябват следните неща.
1. Сървър под линикс който да ми играе ролята на рутер да ми разпределя нета.
2.Няколко антени и няколко суича.
Кабели и други работи според мен са дребни разходи и не съм ги писал ако има още работи за купуване някой ако може да допълни списъка.
Пил съм 5 бири[:P]
<div align="right">Originally posted by lorddred - 23/04/2005 : 01:29:57</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
пич съвет от мен не го прави това ако не искаш да влезнеш с мнго кинти назад, тия скорости които ги мислиш бтк не ги продава като цени на квартален лан, а на мнооогооо мазни. Отвори една лафка ще искараш мнгоо повече или поне няма да влезеш