Здравейте,
Трябва ми някоя много лесна, малка програмка само за рестартиране на компютър по лан. Желателно е да е от тип клиент-сървър. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Здравейте,
Трябва ми някоя много лесна, малка програмка само за рестартиране на компютър по лан. Желателно е да е от тип клиент-сървър. Благодаря предварително на всички отзовали се!
Сподели някои подрбности - под каква OS е компютъра, който желаеш да рестартираш?
А и какъв е ефекта, който желаеш да постигнеш чрез тази процедура?
На http://www.lantricks.com/ има целия нужен аренал
- LanShutDown — за рестартиране и/или спиране на отдалечени ПК.
---------
Remote Administrator, www.radmin.com -като клиент сървър.
Системата е наWin XP Profesional, SP2, Ru-boy-lanShutdown не работи, казва че нямам права на машината, а Remote administrator ми се вижда доста сложничка, трябва ми програма, която само да рестартира, евентуално и да спира компютъра, просто да го маркираш, да натиснеш един бутон и да се рестартира, има доста програми които могат да го правят, но са сложни...
Eми то, за която и да е програма ще ти трябват права на машината, ако искаш просто така да правиш золуми, няма да стане.
Може6 да пробваш с програмата Poweroff 3.0.1.3, ако не я намериш ми пи6и на g_velev@tugab.bg да ти я пратя!! Но при всяко положение ще ти трябват пpaва за да изпълниш процедурата!! (най-малкото Username и парола)
Най-великата програмка за целта.
http://yasoft.km.ru/eng/files.asp
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Може6 да пробваш с програмата Poweroff 3.0.1.3, ако не я намериш ми пи6и на g_velev@tugab.bg да ти я пратя!! Но при всяко положение ще ти трябват пpaва за да изпълниш процедурата!! (най-малкото Username и парола)
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Благодаря g_velev, тази мисля че ще ми свърши работа, точно каквото исках, настройваш я и после само с едно натискане става работата !