Такааа !
След два часа борба реших да попитам, защото вече избеснях!
Проблема се състои в това, че не мога да си пусна ICS на server 2003 Web Edition. По принцип с него си share-вам интернета , тъй като съм си направил, така да се каже, домашна мрежа (2писита). Конкретно : отначало забелязах, че нямам advanced tab на properties на конекциите. Дотук добре , казах си, явно ми е спрян сервиза. Отивам аз и си го пускам, но излиза красивото съобщенийце ,което съм сложил за заглавие. След неколкократни опити да го пусна , дадох рестарт и след това забелязах в Event Manager , че дава същата грешка! Имаше съвет да се спре Routing And Remote Access. Направих и това, но за жалост ефект пак няма. Поразрових се в Гуугъл и видях мнения , както че има, така и че няма ics на 2003. Много ми е интересно как няма , като сервиза си стои там !?!?! Спрял съм и IIS , както и ремоут неща , дето в този момент не ми трябват!
Моля ви , помогнете ,че не мога повече , а вуйчо ми ще ме убие , че неска няма цял ден нет ! ААА , забравих , след като видях , че не стана по нормалния начин си качих SP1 , но файда пак нямаше!
ПС. Моля, не ми казвайте да си сменя win-a, или защо съм с 2003 и такива работи! Много ще съм благодарен на конкретни отговори и се надявам да се реши проблема ! Мерси предварително !