Питам како според вас е по-добро решение за обеденяване на 2 мрежи към трета ?? чрез 2 портов WAN за около 170$ или чрез ПК .Сега съм с ПК PII 300 MHz с 3 LAN карти 128 RAM ама за една година се багоса 2 пъти имам малък клуб.
Питам како според вас е по-добро решение за обеденяване на 2 мрежи към трета ?? чрез 2 портов WAN за около 170$ или чрез ПК .Сега съм с ПК PII 300 MHz с 3 LAN карти 128 RAM ама за една година се багоса 2 пъти имам малък клуб.
лично аз бих избрал VWAN Switch мисля че така се наичаше, понеже е малък, никой няма да му точи лиги да го човърка, няма движеши се части, работи си строига на 12волта т.е. можеш да го накараш и на батерии да работи което едва ли ще ти е нужно.
Но с ПК е доста по евтино малко проблеми може да ти прави, но съвет от мен ако 170$ не са ти проблем да ги дадеш.
Гледам, че за година ти се е бъгнал 2 пъти което според мен не е никак много, така че не виждам проблем да си продължаваш с този рутер или както го наричаш ти.
А това какво точно значи
"обеденяване на 2 мрежи към трета"
?
A kak оправлиаваш трафика кое прилойени кои доставчик да ползва?
По- конкретно искам да накарам CS-sa да ползжа само единия доставчик ? а всичко останало да минава през другия? [^]