imam mreja ot niakolko PC-ta.Naprawil sym server4e ot P1, kato izpolzwam winMil. Problema e kak da razpredelia interneta za otanalite PC-ta po rawno bez da izpolzuwam linux ?
imam mreja ot niakolko PC-ta.Naprawil sym server4e ot P1, kato izpolzwam winMil. Problema e kak da razpredelia interneta za otanalite PC-ta po rawno bez da izpolzuwam linux ?
Много често задаван въпрос...
потърси в форума за ipmagic, има доста написано
offf 4ovek, za6to da ne izpolzva6 linux, kato toi e IDEALEN za celta?????
za6to 6te si tormozi6 jivota s WinME i pri tova na P1 ?????????
ne te razbiram.......
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by wireman
offf 4ovek, za6to da ne izpolzva6 linux, kato toi e IDEALEN za celta?????
za6to 6te si tormozi6 jivota s WinME i pri tova na P1 ?????????
ne te razbiram.......
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Wireman, като мислилиш така защо не нащракаш набързо един Tutorial как се прави. Ще направиш едно добро дело . []
specialno za Windows mojes da polzwas Microsoft ISA Server, kojto raboti pod Win2000 (tova WinMil deto si pisal da ne e Millenium edition)
chrez nego mojes da razdelis ineta primerno na 3 pcta. ako w momenta sa aktivni 2ma, i dvamata ste mogat da polzwat po 50%, ako sa 3ma - wseki po 33% ot kapaciteta. ako si sam - 100%.
imaj predwid che ISA Server ne e mnogo user friendly za nastroika
Tozi Microsoft ISA Server ne moje li da raboti i na win95 ili Win98 , zastoto smiatam da izpolzuwam P1 na 133Mhz i 32Ram.Ako ne stawa mi podskajete niakoe drugo softuer4e.
ISA-та работи перфектно на 133 Mhz ... (Windows 2000 Server). Иначе добре дели трафика ако не ползва някой Flashget с 10-30 потока... [] - ISA-та не е SHAPER (IP-magic e.. но той иска 600MHz, така че не си поставяйте толкова големи изисквания)
95/98 не става за такива работи, изобщо не си го помисляй.
Ако се разберете никой да не злоупотребява с FlashGet (или нещо подобно) и всички теглите с 1 поток, Работата ви е опечена...
Еййй тия 32 не съм ги видял. [] 64 minimum. даже най-добре 128
това поне нищо не струва...
mi az si gi polzvam isa-ta na win2000as na PII 333MHz s 384RAM oba4e)
rabotata e tam 4e iska NTFS i 2000 server family.