Резултати от 1 до 4 от общо 4

Windows dial-in router

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2003

Windows dial-in router

Надявам се че не повтарям някоя тема.

Бих те ли ми препоръчали програма която мога да ползвам като маршрутизатор за интернет под Windows. Програмата трябва да има и dial-in възможности, т.е. набиращия компютъра играещ ролята на маршрутизатор, да може да го ползва както обикновен dial-up server.

Ако от горното не е станало ясно каква програма търся ще се опитам с по-прости думи да се изразя и съответно по-некоректно(не че горе е много коректно) :

Компютъра на който ще се пуска програмата трябва да "разделя" интернет на няколко компютъра, като един от тези компютри трябва да може да се свързва към него чрез телефонната линия.

Някои от вас може би биха ми препоръчали да потърся Linux базирано решение в лицето на Freesco или друга дистрибуция с подобни възможности. Това което ме възпира е hardware-a, модема който имам не може да бъде разпознат от Freesco, нито от wvdial под Debian(ако има някакво значение дистрибуцията). Ще изпреваря някои като кажа че става въпрос за hardware-ен модем(WebExcel 56000 DFV chipset Rockwell R6764-61, L2800-38; модел ME201). Ако знаете за дистрибуция поддържаща го споделете.

Очаквам вашите предложения. Предваритено благодаря на отзовалите се.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Windows dial-in router

Windows 2003 server ......

4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Windows dial-in router

С Windows 2003 server определено става, но

защо не пробваш стандартните неща в Windows XP.

Там имаш:

1. ICS,

2. а също така можеш да да правиш dial-up към Windows XP

Това второто става така:

New network connection wizard/Set up an advanced connection/Accept incoming connection

5. Member
    Тук е от
    Mar 2003

Windows dial-in router

Това, което каза MitkoS (за Incoming Connections) ще ти свърши работа. Пробвал съм го с windows 2000 pro, предполагам и с XP ще работи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Dial-UP - как?
    От Io във форум Мрежи
    Отговори: 10
    Последно: 07-05-07, 15:53
  2. Dial-up proxy под Windows
    От hardcore във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 04-10-03, 12:41
  3. Win 2k i dial-up adapter
    От The Storm във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 02-09-03, 12:19
  4. Dial-up help
    От PROKOBA във форум Мрежи
    Отговори: 21
    Последно: 02-07-02, 22:08
  5. Windows 2000 ne mi pomni dial up user parolata
    От svetliof във форум Windows
    Отговори: 14
    Последно: 11-02-02, 11:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе