Надявам се че не повтарям някоя тема.
Бих те ли ми препоръчали програма която мога да ползвам като маршрутизатор за интернет под Windows. Програмата трябва да има и dial-in възможности, т.е. набиращия компютъра играещ ролята на маршрутизатор, да може да го ползва както обикновен dial-up server.
Ако от горното не е станало ясно каква програма търся ще се опитам с по-прости думи да се изразя и съответно по-некоректно(не че горе е много коректно) :
Компютъра на който ще се пуска програмата трябва да "разделя" интернет на няколко компютъра, като един от тези компютри трябва да може да се свързва към него чрез телефонната линия.
Някои от вас може би биха ми препоръчали да потърся Linux базирано решение в лицето на Freesco или друга дистрибуция с подобни възможности. Това което ме възпира е hardware-a, модема който имам не може да бъде разпознат от Freesco, нито от wvdial под Debian(ако има някакво значение дистрибуцията). Ще изпреваря някои като кажа че става въпрос за hardware-ен модем(WebExcel 56000 DFV chipset Rockwell R6764-61, L2800-38; модел ME201). Ако знаете за дистрибуция поддържаща го споделете.
Очаквам вашите предложения. Предваритено благодаря на отзовалите се.