Може ли да препоръчате?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">да мога - моята
за какво става дума
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*17/06/2005*:* 1412</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А стига бе ти се майтапиш май? Два пъти ти писах на РМ за закупуване на служебен комп и си траеш.Мога да отида в всяка фирма, но все пак съм лоялен на Сетком да се облажи някой от форума.Само Кайсо ми отговори /бях го нарочил не знам защо , че се занимава с комп./
Явно мистъра е на Балкан. Весело изкарване от тези които им се налага да поработят.
Kаgami са точни. За другите Варненски фирми имам много малко впечатления да давам меродавна оценка.
пп. Бягайте далеч от Лидер
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kаgami са точни. За другите Варненски фирми имам много малко впечатления да давам меродавна оценка.
пп. Бягайте далеч от Лидер
<div align="right">Originally posted by Zygot*-*19/06/2005*:* 13:55:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ЕДно голямо благодаря.Бях се понасочил към тях, но тези които бяха на ул.Битоля вече не са към Лидер.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
ЕДно голямо благодаря.Бях се понасочил към тях, но тези които бяха на ул.Битоля вече не са към Лидер.
<div align="right">Originally posted by kris11 - 19/06/2005 : 22:01:48</div id="right">
Ако искаш евтина стока купувай от РИГ (ЖАР компютърс) зад пощата въпреки ,че е една от най-хулените фирми пак е по-добре от Лидер !
След дълги разлишления стигнах[:D] до следния извод (ако греша поправете ме моля):
1. евтино (без ддс) "без гаранция" -РИГ (ЖАР компютърс)
2. Кагами прилични цени -с добър сервиз
3. Интегрирани Компютърни Системи ICS - безумни цени!!! никога от тях [8D] -приятел петъка си купи от тях 256рам за 55лв. а в Жар е 37-8лв. [}]
Предпочитам да купя от Риг (без ддс) или от D&G (с ддс) отколкото да отида в компютър офис и да ми всемат 10% "тяхно си" ддс !! (м/у другото фирмата е добра.
Осъзнавам ,че във Варна има още много знайни и незнайни фирми ,но за съжаление опита ми е толкова [^] -дано съм бил полезен без да подвеждам !
Kris11
ако наистина ти е толкова спешно - имаш ми GSM-a
можеше още в петък да ми пишеш
Събота и неделя съм в почивка и съм 100 % офф лайн.
ако е на зор - дрънкаш и ти отговарям.
Всички фирми които са ти посочили са добри - спор няма , но с подръжката не съм съгласен. Особено Кагами - не ми прави чест четака казвам за колеги - но е истина, и го казвам само за да те предпазя
Поръчах си видеокарта във фирмата дето беше на Битоля 27 или нещо от рода. Сега е преместена. Знаете ли дали е Лидер или нещо друго.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Поръчах си видеокарта във фирмата дето беше на Битоля 27 или нещо от рода. Сега е преместена. Знаете ли дали е Лидер или нещо друго.
<div align="right">Originally posted by universum*-*20/06/2005*:* 10:20:49</div id="right">
Не е Лидер със сигурност защото говорих с офиса в софия..Новият им предтсавител е на ул.Скобелев 50 тел 606543 -"Инекс"
Тази фирма която беше на ул.Битоля сега е на ул.Бр.Бъкстон в нова кооперация отляво като отиваш към Левски.Гледай внимателно няма табела.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Kris11
ако наистина ти е толкова спешно - имаш ми GSM-a
можеше още в петък да ми пишеш
Събота и неделя съм в почивка и съм 100 % офф лайн.
ако е на зор - дрънкаш и ти отговарям.
Всички фирми които са ти посочили са добри - спор няма , но с подръжката не съм съгласен. Особено Кагами - не ми прави чест четака казвам за колеги - но е истина, и го казвам само за да те предпазя
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*20/06/2005*:* 10:05:30</div id="right">
ОК благодаря писах ти на ПМ когато имаш време пиши.А и дай адрес да намина. На мен яйцето не ми е опряло още - имам други грижи .
след дълги разлишления стигнах[:D] до следния извод (ако греша
поправете ме моля):
1. евтино (без ддс) "без гаранция" -РИГ (ЖАР компютърс)
<div align="right">Originally posted by Zygot*-*20/06/2005*:* 00:31:57</div id="right">
[/quote]
О имат и с гаранция и с ДДС .Оттам си взех с 5 год.гаранция 256МБ тово мозъче Кингмакс.
Аз лично купувам от СД Офис Оборудване - вече седем години - е имам някои забележки, но поне бързо се оправят като има проблем. Нямя проблеми с гараниции и др. такива глупости - Никога не ми се е налагало да споря с тях. Дори при цял изгорял комп. (поради дефектно захранване веднъж ми изгоря всичко - дъно, диск, СД, флопи) се държат мъжки. Пъшкат, но признават гаранцията. Смениха си всичко, както му е реда.
За солидна фирма във Варна мога да ви препоръчам Фейп (http://www.feip.biz) - готини момчета са а и доставката им е доста бързо - капарирах 200GB HDD Seagate в сряда след обед и в петък сутрин беше пристигнал! Нямам думи а и май най-евтинко продават във Варна.