гледам че тук има хора професионалисти.Та да попитам-Има ли начин-например да отварам Арена, като съм в чужбина
Може и на лично съобщение да ми отговорите-ако права грешка та питам*
Мерси*
гледам че тук има хора професионалисти.Та да попитам-Има ли начин-например да отварам Арена, като съм в чужбина
Може и на лично съобщение да ми отговорите-ако права грешка та питам*
Мерси*
може ли малко да ми го обяснишПървоначално публикувано от Lyolyo
какво трябва да направа ?
Трябва ти българско Proxy, във Conection Settings на browser-a ти го задаваш, задаваш и порт и готово. Според мен по-удобния начин за теглене от чужбина е Mule-то, и чуждестранните торенти
Аз имам една програма BitComet-обаче тук сме на лимит.С 3 филма ми отиде лимитаПървоначално публикувано от Lyolyo
А като си бях в Бг-видях че арената е доста пълна.
А може ли на български да ме упътиш, защото всичко ми е на Бг и настройки и имена на програмите.Сетих се можеби/ако е правилно/дт ми казаваш -Conection Settings/това да е мрежови връзки /ако не бъркам ,де.Няма ли да смена свързването към нета
Съжалиавам че постоянно пиша-но няма начин.Аз не съм толкова навътре като вас .Мерси за търпението.
Прочети тази тема
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,9335.0.html
ами като си на лимит няма значение оттам или оттук ще теглиш - 2gb са си 2gb![]()
Можели без лимит някаде да не ми го взимат *Първоначално публикувано от FearMe
* *за филми говорим, и ако може и субтитри и ако може и на dwd .
* *
Ше съм ти безкрайно благодарна.А и мерси там за линка*![]()
п.с.мерси и на DeathKnight.
хахаха, кефиш![]()
![]()
лимитът си е лимит, независимо откъде теглиш, с изключение на вътрешната ти мрежа. всичко, което мине през мрежовата ти карта се сортира от сървъра съгласно дали идва от "таксуващо се" място или от "не-таксуващо се". така че няма начин, освен ако не "убедиш"администратора на доставчика ти, че си много готина пичкa и да ти отпусне повечко лимит
![]()
Или намериш някой без лимит който тегли филми и убедиш него, че си готина
Да има некой-приятелот тука ,некое ..и друго филмче... и ако да иска да ми го прати*
FearMe -готина, неготина пари искат , ,