f
1. Internet browser -> Options/Preferences -> Internet conection settings?
или
2. nmap
ок но първо трябвада открия айпиадреса но какПървоначално публикувано от emos
Поясни малко. Има някой в мрежата който си е пуснал прокси и ти искаш да го хванеш или не си знаеш IPто на рутера ?
аз съм клиент и изкам да мина ограничението от 12к и да ползвам целия трафик от 256к знам само айпито на рутера който дава на всички в мрежата но мисля че има програма която го ограничава и изкам да разбера дали мога да я разбия.Първоначално публикувано от Zetle
И как реши, че те ограничават именно с прокси? Да ти кажа, с тези познания, които ми се струва, че имаш, ще ти е малко трудно да разбиеш която и да е програма за ограничение на трафика, даже и някой да ти каже как да го направиш (нищо лично).
А не искаш ли някой да ти каже как да ползваш целия външен трафик на БТК? Дали няма малко да ти приседне, а ? (това вече е лично, писнало ми е от тарикати!) :knuppel2:
Ако искаш да ползваш повече, плащаш повече. Ако не си доволен от доставчика, намираш си друг. Това е!
неми пука каква скорост ша ползвам просто е за спорта това е моита мрежа и е изградена с 3 точки от ап 802б linksys на 20км.просто запитвам заштото мисе губи трафика и с 128 хек заштита.инъче има доста тарикати
Човече, защо си редактира първия пост в темата ? Там пишеше за FBSD, БТК интернет и т.н. Не е коректно; наистина не се заяждам, но ми се струва, че не даваш цялата информация за проблема...
Значи мрежата е твоя, но имаш само IPто на рутера, и искаш да го разбиеш за кеф.
Тоест да откраднеш от себе си ако е вярно че мрежата е твоя. Но тъй като според мен не е, само се чудиш как да се направиш на отворен, там където си!
Въобще не знам какво дискутираме тук ?!
Е то дискусия така или иначе може да има само при коректно зададен въпрос, а такъв в случая липсва...