Здравейте. Можете ли да ми препоръчате някой относително проста програма за пускане на Интернет към малка мрежа от 20-на компа. Интернета ще влиза от един комп с реален IP адрес и трябва да се пусне към другите. Идеята ми е да е със специална програма за да може да се следят нещата и да се регулира потреблението ако трябва. Компа който ще дава нета е с Win 2003. Ако може в съветите ви да не се споменава думата "линукс" че съм алергичен към нея . За сега се сещам за три такива програми които ми вършат идеално работа - CCProxy, WinRoute и Microsoft ISA server. За съжаление за първите две нямам лекарство а третата ми се струва много сложна и с прекалено много възможности за моите скромни изисквания - все едно да гърмя по врабчета с топ. Какво ще кажете по въпроса - знаете ли някоя друга програмка която да е подобна на тези трите (и да има крак за нея естествено). Или пък може би бъркам за ISA Server-a - може да не е толкова сложна. Някой работи ли с нея? Благодаря предварително за отговорите