poneje razgovora ( chata ) po skoro otiva kum takuv ot detskata ploshtadka na decata ot 3-ti klas suvsem nakratko shte obesnia.
da za 250$ shte dam 64 kbps i 256 kbps peering neogranichen trafik, puk ottuka natatuka smetkata koiato Admin mi napravi misla che i edno dete ot detskata gradina ste moje da ti otgovori che ti edna linia nikoga nemojesh da ia natovarish na 100% i osven tova kato otidesh vuv edna firma i kajesh iskam dial-up i te ti kajat ok 15 kinta
a kato kajesh iskam naeta linia 33.6 te ti kazvat ok dai 200$ ( primerno ) ti kato gi popitash e ne e li vse edno i sushto dali shte sum po dial-up ili shte sum sus naeta linia, nali vse tocha sus 4 K/s
Vse si misleh che chovek koito Administrira forum (Admin) moje da pravi pone elementarni smetki, no kakto i da e. I pak nemojah da razbera zashto mi sravniavash Trafika sus drugoto, kato stavashe duma za razlichni skorosti i tn - vurni se vuv foruma i procheti nanovo. ednoto e 64 sus 256 peering a trafika e do 128 i do 1 Mbps peering ili za tebe skorostta niama znachenie Ako e taka shte ti pusna 2 GB za 5$ na mesec no na skorost 500 byte/s
na koito mu triabva mail:
cabelito@rtsonline.net