Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

За рутерите, ттл полетата, прагматичните доставчици и пролетното настроение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2001

Re: За рутерите, ттл полетата, прагматичните доставчици и пролетното настроение

Цитат Първоначално публикувано от etg
    Това, че минава по някой пакет, не означава, че работи.
    Работи и за съжаление е правено многократно с цел кражба на трафик.
    А ти ако не вярваш може и да пробваш... надявам се можеш да си спретнеш една опитна постановка и сам да провериш щом се съмняваш.... Това се отнася и до Slero (пробвай и тогава коментирай!)

П.П. оказва се, че работи дори и в случай, че PC-тата са в мрежи в различни квартали, но са в общ VLAN на "умния" суич

2.  

3. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Ами пробвал съм го

4. Тук е от
    Mar 2005

Цитат Първоначално публикувано от kaktyc
    Работи и за съжаление е правено многократно с цел кражба на трафик.
    А ти ако не вярваш може и да пробваш... надявам се можеш да си спретнеш една опитна постановка и сам да провериш щом се съмняваш.... Това се отнася и до Slero (пробвай и тогава коментирай!)

П.П. оказва се, че работи дори и в случай, че PC-тата са в мрежи в различни квартали, но са в общ VLAN на "умния" суич
    темата за този вариант аз я пуснах и се обедих , че не работи като хората.правилно влиза в нета и навсякъде , обаче пусни си едно ирц на едно от двете пц-та и ще видиш , че след 2 мин макс дисконектва и така до безкрая.пак съм на простичкия начин.първото пц с 2 ланки и така....

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

kaktyc, стига си писал глупости.
    Ето ти тема, където съм обяснил, защо не работи. Ако можеш да обясниш логично обратното, ще се радвам да те изслушам, но ако не си в състояние да направиш подобно нещо, не пиши повече дивотии.
    ТЕМА: http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg185080

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. ЛАН захранване за И-нет доставчици
    От krasi_p във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 08-02-08, 20:48
  2. интернет доставчици
    От ballky във форум Мрежи
    Отговори: 10
    Последно: 03-03-07, 20:52
  3. Претърсване в полетата на DataGrid
    От midjis във форум Програмиране
    Отговори: 0
    Последно: 30-09-06, 12:30
  4. Списък с ЛАН НЕТ доставчици
    От FIFA във форум Мрежи
    Отговори: 2
    Последно: 04-03-04, 20:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе