защо не вървят торенти в локална мрежа след рутер
защо не вървят торенти в локална мрежа след рутер
Трабва да пенасочиш един порт за торента. Порта си го пишеш във торент клиента, а във виртуал сървъра на рутера пишеш порта и ип адреса на компа(виж си книжката към рутера). За всеки комп задавай различен порт. Ако беше написал какъв е рутера и ИП адреса на компа ще мога да ти кажа къде какво трабва да напишеш. А да не говорим, че всички рутери са направен това да става автоматично, чрез UPnP.
Здрасти,
аз ползвам АДСЛ 512 безкрай. Имам рутер ASUS WL530g. Направих си мрежа и по LAN , и по WAN. IP-то на АДСЛ модема е 192.168.1.1. На ЛАН е 192.168.100.1, а на WAN е 192.168.1.2. Имам интернет навсякъде, но като ползвам торент клиент, имам проблем с НАТ. Задал съм в НАТ-настройките на рутера в Port trigger, във Virtual server и във Virtual DMZ порта, който искам да освободят. Този, който съм посочил и в клиента. И пак нямам зелени иконки и имам проблем с отварянето на порта отвън.
А обади ли се на АДСЛ съпорта да ти отворят същите портове в рутера на АДСЛ модема?Първоначално публикувано от moni74
Не съм. Мислех че като ги задам и съм готов.Първоначално публикувано от Tormentor