От няколко дена забелязвам че тегля с максимум 1300к при положение че съм платил за 2500к.На сайта на Спектърнет който е новия ми доставчик пише че има нови скорости,до 10 мегабита международен и наш.Спектърнет купиха мрежата на Хоумлан в Борово и се оказах техен абонат.Това "до" означава че това е максимума.Нека направим една проста сметка:
Международен стара скорост нова скорост разлика
512к 1024к +512к
Български стара скорост нова скорост разлика
2560к 1280к -1280к
512
-
1280
= -768
С толкова ми е намаляла скоростта след обещаното "увеличение",при това са вдигнали и таксата от 26.40 на 27 лева.Никак не го разбирам това увеличение.Отгоре на всичко преди да се вържа на Хоумлан резнах кабела именно на Спектърнет защото ми бяха писнали с проблемите си.Сега изведнъж пак се оказвам техен абонат и трябваше 4 пъти да звъня вчера и оня ден да казвам че нета ми дропи и да слушам един от съпорта как наистина искаше да ме убеди че проблема е от моя Уиндоус и твърдеше че не съм онлайн докато аз отварях разни страници.После(след 4-тото ми позвъняване и повишаване на тон) нета изведнъж се оправи.Нали беше от Уиндоуса бе хубавци.Направо ми е писнало от такива псевдо фирми и персонал.Егати лъжата,направо съм разочарован.