...при което се появиха следните проблеми:
1. настройка на pppoe под линукс, която би отказала не само новаци като мен...тъкмо бях решил да премина по-сериозно към убунту по случай св.валентин, ама писането на безкрайни команди и разни компилации ме отказаха.....
2. заглавната страница на Google ми показва дразнещото Go to Google Nederland (а не предишното Go to Google Bulgaria...)..все едно отварям гугъл от Холандия!
(по принцип си слагам за заглавна страница google.com, а не google.bg, както става автоматично, защото не ми трябват резултати при търсене от България, каквито google.bg ми праска най-отгоре (просто за нещата за които обикновено питам в гугъл няма нужна информация на български, не за друго...))
3. нямам достъп до торент тракерите замунда и axelbg - или пък БОП са ги спрели?
4. всеки път трябва при пускане на компютъра трябва ръчно да се "кънектвам" и да помня още една парола...
нещо аз ли не съм направил при настройката или нещо доставчика не прави както трябва? това PPPoе да не заобикаля през Холандия нещо (сори, ако въпросът ми е неадекватен, ама това Go to Google Nederland....)
(става дума за виста като OS...)