Не се радвай толкова, тоя е протектор е почти 100% камуфлаж. Може и да те защити ако някъде наоколо падне гръм, но ако е в непосредствена близост, смятай, че ще пукне като пуканка.
Най-добрата защита срещу гръмотевици е изключен кабел при буря.[]
Не се радвай толкова, тоя е протектор е почти 100% камуфлаж. Може и да те защити ако някъде наоколо падне гръм, но ако е в непосредствена близост, смятай, че ще пукне като пуканка.
Най-добрата защита срещу гръмотевици е изключен кабел при буря.[]
Има само един 100% начин да се защитиш от мълнии и той да разкараш тоя кабелен модем.
Edno izkazvane off the main topic, no sigurno shte vi e interesno... Abonat sam na LAN net kam BOL i nabludeniata mi sa malko, hmmm, intersni: download ot techno-link 700k/s [] data.bg - po princip kam 400k/s, no tam imat niakavi problemi i mnogo chesto mi pada do 50, tai che gi izbiagvam [
]. Ot chuzbina polozhenieto e standartno 15-20k/s, no v peeringa si ima pochti vsichko cenno.
Edinstvenata gadost e che niama realno IP, a i anonymous proxyta malko trudno se polzvat, no tova da mi e problema [:-shades]
Vsichko tova za 25$ na mesec.
adios ot men i uspeh s kozhoderite ot Centrum koito mi iskaha 35lv samo za vklucvane v tapata im kabelna.